SedefK O kadar sık idrara çıkıyorum ki bazen bu yüzden su içesim gelmiyo, siz de aynı durumda mısınız kızlar? 💁🏻♀️
Hfeyza SedefK maalesef ama erken değil mi bu süreç bende çok ama çok sık idrara çıkıyorum daha 18 haftalık hamileyim 🤗
SedefK Aleyna7233 sanki böbreklerimden süzülmeden direk atıyorum vücudumdan, artık ona inanmaya başladım 😂
SedefK Hfeyza ben de 12.haftadan beri çok sık çıkıyorum. İlk olduğu için bilmiyorum ama böyle oluyo heralde 🤷♀️
Lulemom Valla sırf bu yüzden evden dışarı çıkmıyorum🤦🏼♀️ Dışardayken su içersem çişim geliyo. E dışarı çıkınca su içmesem olmuyo. Valla yıldım ya 😄
SedefK Lulemom aynen aynen, uzun yolculuk yapıcam salı günü kara kara düşünüyorum. Otobüsle olduğu için sğrekli durduramam da 😂
Hazan_yeli25 Sormayın ya bıktım WC git gel ypmktn ikide bir sıkışıyor um uykular haram oldu. Bi yatsı nmzini bile iki abdestle bitiriyorum selam verene kdr kaçircam nerdeyse🤭🤭yukardan gelen cikiyo hmn ne fyda verck icimde kalmiyor ki mubarek
SedefK Hazan_yeli25 benim de abdest alır almaz namaza başlamam gerekiyo 5 dk bile vakit geçse başlamadan tekrar abdest almam gerekiyo 🤷♀️😂
SedefK Lulemom cidden öyle, geceden su içmemeyi düşünüyorum. Napiyim başka türlü olmaz. Eve gisince acısını çıkarırım 😂
maria12 Ben hamile değilken de su içtiğim zaman hemen tuvaletim gelirdi. Benimkinin hamilelikle ilgisi yok sanırım 😂
ali0707 SedefK bende 35 haftalık hamileyim. 2 3 haftadır geceler çok zor geçiyo 😂 deli gibi susuyorum sonrada wc ye gidiyorum. İçmeyeyim diyorum olmuyo ya😂😂 bende gözlerim kapalı gidip geliyorum sürekli 😂😂