Htcncl Kızlar iyi akşamlar sabah sol tarafımda şiddetli ağrı vardı bi taraftan diğer tarafa dönemedim. Bi haftadır sürekli öksürüyorum öksürünce orası sancıyordu, şimdi nefes alırken bile sancıyor. Benim gibi olan var mı, acile gitmeme gerek var mı? 32+5 im ilk gebeliğim olduğu icin endişeliyim açıkçası. Yardımcı olursanız sevinirim
Emossss Htcncl bende adet ağrısı gibi ağrı yasıyordum bi kaç gündür doktora gittim ve yalancı sancılarımın başladığını söyledi ılık bi duş al ve ağrın düzensiz Aralık’lar la sürekli girerse bi git canım Rabbım güzel haberler ulaştırsın sana da inşallah bi sıkıntı yoktur 🙏🏻
SultanElmasDemirel Bende sağ tarafımda yasadım bunu.. Bi anda kasıgıma öyle bir sancı saplanıyordu ki ağlıyordum acıdan. Yerimden kıpırdayamıyordum bile.. 28 hafta civarı başlamıştı bende. Doktorum magnezyum verdi bi süre yürüyüş yasakladı. Haptan sonra sancım kayboldu. Bebek aşağı baskı yaptıgı için oluyormuş sanırım.
Htcncl SultanElmasDemirel ben aylardır magnezyum içiyorum toz olarak, belki hapını da verir, sağ olasın teşekkür ederim 😊
Htcncl Emossss canim iyiyim, ultrasonda baktı doktor, hiç bi sıkıntı yok dedi, gaz sancısı olabilir, kas ağrısı olabilir dedi, bebiş de ben de iyiyiz çok şükür 🙏🏼