Zeynep_58429 Sevgili anneler sizlere bir soru olucak, ben 6.ayımın içindeyim acaba yolculuk yapabilirmiyim uzun Bi yere memlekete gitmeyi düşünüyorum da ama sizce Bi tehlikesi var mı benim gibi olan anneler varmı yardımlarınızı bekliyorum 🙏
Heather Zeynep_58429 yani bu sizin gebeliğinizin gidişatıyla alakalı. 7 aylığım çok şükür bir sıkıntı yok doktorumda izin veriyor seyahat edebiliriyorum mola vererek, doktorunuza sormak en doğrusu bu yüzden:)
Demir Zeynep_58429 29 haftalığım önümüzde ki hafta bende memlekete gidicem.Tabi öncesinde doktorumdan onay aldım.Özel araba ile ancak ve 2,3 saatte bir hareket ederek gidebilirsin,hareketsizliği sevmiyoruz dedi.
Esraece Zeynep_58429 bende 6.aya girdim bayramda memlete gidicem doktoruma danistim sık sık mola verip yurmemi soyledi bi problem olmaz dedi sizde en guzeli dktorunuza danisin 😊😊
AhuMehmet Karayolu ile küçük molalar vererek seyahatinizi tamamlamaya gayret edin. Ucak içinde doktorunuza danışın. Ben 35inci haftada yani geçen hafta uçakla 2 saate yakın uçtum
SultanElmasDemirel Bunu en iyi doktorun bilir yani senin hamilelik sürecini takip eden kişi. Biz ne söylesek boş. 6 . Ayıma kadar bir kaç defa İstanbul-Manisa arası yolculuk yaptım son 2 ayda doktorum yolculugu yasakladı. Ayrıca yolculuk için en uygun aracın uçak oldugunu söylemişti.. Ama hem uçakla hemde otobüsle yolculuk yaptım sıkıntı olmadı. Yalnız çok oturmaktan bebeğim içimde kasılıp durmuştu. Çok moralim bozulmuştu. Eve gider gitmez uzatıp bacakları yatmıştım baya bi süre :)
Zeynep_58429 Teşekkür ederim hepinize benimde bu hafta kontrolüm var doktora da sorucam ama öncelikle tecrübeli annelerden fikir almak istedim, eğer gidersem uçak ile olucak yolculuk tabi doktorumda izin verirse 😊
EsinKaraglle Zeynep_58429 36+2 iken 12 saat yol geldim arabayla canım ama doktorumun izniyle ve bir gün önce ultrason nst her şey yapıldı doktorum çıkabilirsin dedi ve öyle çıktım. Arabada ayaklarımı uzattım en fazla iki saatte bir durduk yürüdüm lavaboya gittim vs bu şekilde bi sıkıntı olmadı
Deletedmom71 Zeynep_58429 uçakla gidecekseniz 28. Haftaya kadar uçabilirsiniz. 28. Haftadan sonra doktor raporuyla uçabilirsiniz. Gebeliğinizde riski bir durum yoksa uçak zaten hamileler için en iyi seyahat tercihi