Beyzaklc Hanımlar çok post açtım ama bunla ilgi yorum yapılmadı 14 haftalık hamileyim ve daha bir doktor bulup baslayamadim Tekden de Ahmet Acer diye bir doktor nasıl biri ilgisi felan bilgi verirmisinz giden varmı bayan doktor tercih etmiyorum
Ayazsmommy Beyzaklc Hümanın çarprazında Zeki Yılmaz’ın kendi kliniği var onu öneririm bende ona gidiyorum çok bilinçli ve tecrübeli bir doktor
Fly38 Beyzaklc evet Acıbademde. Ben gidiyorum çok memnunum. Muayene dışında aradığınızda her sorunuza dönüş yapıyor ilgili güler yüzlü ve samimi bir doktor Mustafa bey
Temiz_bebek Ben kızımın cinsiyetini öğrenmek için gittim Tekden Ahmet Acere orda tanıdığımız var inanılmaz bir doktor dedi bir kere gittim ama ilgisi bilgisi gayet güzeldi muayne odası da gayet hijyenik tavsiye ederim canım
Hmsrqw Temiz_bebek muayene odası mı 🤨 Daracık ultrason kısmı özellikle hiç hijyenik gibi gelmedi bana eşim yanıma bile giremiyor ultrason için oda büyük olmalı bence
HaticeErkan Benimde ilk gebeliğim kartal erciyes hastanesinde ayşe yılmazsoy var kesinlikle tavsiye ederim. Aşırı derecede ilgili ve bilgili bi doktor çok menmunum
Temiz_bebek Hmsrqw yok benim eşim girdi ister muayne odasına gelin ister burdan izleyin televizyondan dedi o da yanıma girdi biz gayet memnun kaldık yani
Hmsrqw Temiz_bebek özellikle pandemi süreci muayene odasına girecek gibi değil tamam odası büyük ama ultrason yerinde bi sedye bide doktora yer var, hastanenin dışının hümadan farklı yok lavabolar aşırı pis peçete yok ki bu duruma kaç defa denk geldim hatırlamıyorum