yagmuregenur Merhabalar acil yardımm 6 hafta 3 günlük hamileyim dün gece bir anda kasık ağrılarım başladı adet olacak gibi çok şiddetliydi, sabaha kahverengi lekelenme oldu, 1 hafta öncede olmuştu, progestan başladım, dünden beri çok arttı çok korkuyorum 😔
Szsz Szsz yagmuregenur hem çok zayıfım hemde ilik gebelik ondan bende çok korktum sonra dan özel gitdim bana pırogonstor diye ilaç verdi o kesti şimdi şükürler olsun hiç lekem yok
Szsz yagmuregenur şimdi okudum kulan onu cnm kesilirsin panik yapma kendin doktor git özelse washp konuş ben soruyorum yazıyorum malûm özel randovus o kadar pahli olmuşki imkan olmuyor hep gitmek
yagmuregenur nesibe_baris doktora gittim kesenin etrafında kanama yok ama kalp atışı şuan yok çok küçük dedi takip etcez hepsi düşük için risk dedi 2 gün sonra kontrole gidicem ama korkuyorum
yagmuregenur Szsz benimde ilk gebelik bende çok korkuyorum, kahverengi leke biraz döndü rengi pembeye doğru ilaçta alıyorum 1 haftadır nezaman kesildi senin lekelenme ?
pnrdkc Benim de 6. Haftamda lekelenme olmuştu ardından kanamam oldu acilen doktora gittim iğne ve serum yedim 2 hafta evde dinlendim 2. Hafta sonlarına doğru minik minik lekeler oluyordu Protestan kullandım tabi bu arada şimdi 11. Haftamıza girdik maşallah çok iyiyiz. İçini ferah tut yat dinlen ağır kaldırma hiçbir iş yapma ilaçlarına devam Allah’ın izniyle hiçbişey olmaz dualarım seninle🙏🏻🌸
ece89 yagmuregenur Yağmur hanım bende de kahverengi lekelenlemeler vardı progestan verdi doktor kullandm geçti sonra bi gece kan geldi kırmızı sonra pıhtı indi yumru şeklinde o gece üniversite hastanesine gittim bebek yerinde düşük riski var dediler progestan hap ve iğne verdi.sonraki gün özel hastaneye gittim doktor kese çevresinde bişi gözükmüyor rahim ağzı da temz gözüküo dedi alttan muayene etti miyom varsa o kanama yapıyorsa diye o da yok neden olduğu belirsiz.Cuma günü üniversitede proftan randevu aldım bakalım o ne dicek. Ama kahverengi lekeleri olan başka biri özel doktora gitmiş ve doktor hamilelikten önce kullandığınız ilaçları atıyo vücut rahim temizleniyor demiş.
zerina_010203 yagmuregenur benimde ilk aylarda kanama lekelenme oluyordu progestan kullandım(alttan) ilaç kullandığım zaman en az 1 saat uzanıyodum hemen geçiyordu şu an hiç bisey yok çok şükür olmasinda🤲
yagmuregenur zerina_010203 amin inşallah olmasın sağsalim hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah🤲
yagmuregenur Teşekkür ederim hanımlar, aman ya nerden çıktı bilmiyorum ama geçen ay adet olamadım hamilede değildim sonra yumurtlamam oldu hamile kaldım baktığımızda ben 3 aydır adet olmuyorum acaba vücut onumu temizliyor diyorum, salı günü kontrole gidicem inşallah bir sorun çıkmaz,🙏
Szsz yagmuregenur inşallah cnm çıkmaz dualarımız seninle bende 26 Eylül de oldum adet 2. buçuk ayda ben olmadım adet 19 Kasım da gitdim doktor gebesin dedi gebe oldugumu bile bilmiyordum kaynanm koydeydi İstanbul gelcekti temizlik yaptım cam sildim halı kaldırdım korkma Allah’ım verdiyse onu sana tutunur o annesine üzülme sakın sitrresdende olur benim lekem oldu kanam olmadı şükür olsun Allah’ıma