Mandalina91 Kızlar merhaba, 19.haftadayım hala hareketini hissetmedim. İlk gebeliğim benim gibi olanlarınız var mı? 10 gün sonra kontrolüm var sabırsızlıkla bekliyorum
nesibe_baris Mandalina91 normal canım yavaş yavaş hissetmeye başlarsın 23 24 haftaya kadar hissetmemek doğalmis sonrasında da hissetmeyen çok tanıdığım oldu
Su1985 Mandalina91 ben 20 haftama girdim bugün ilk gebeliğim ve ilk defa hissettim 3 kaşık nutella sayesinde hissedersin bu haftalardan sonra m etme benim de bi kere iştee ilk gebelkte biraz geç hissedliyorr
ayse-baldane35 Mandalina91 ilk gebelik olduğu için normal bence zaten doktorlar da böyle olduğunu söylüyor içini ferah tut canım 😊😊
Sema94 Mandalina91 benimde 18 haftalık bende hissetmiyorum bende benim de ilk hamileliğim doktorum bana 20.ye haftaya kadar hissedemeyebilirsin demişti normal dedi içini ferah tut canım🥰🤲
Mandalina91 Sema94 teşekkür ederim canım 🥰 aslında biliyorum ama yine de endişe ediyorum, sanırım duymak istiyorum. İlginiz için teşekkürler
nesibe_baris Mandalina91 seni çok iyi anlıyorum bende 1 saat oynamasa çok korkuyorum biseymi oldu diye anne yüreği 🤣 dayanamıyorum yakında oynamaya başlar minnak dahada hiç durmaz
Busradz61 Mandalina91 Korkma bende üzülüyordum herkesin 16.haftada felan hareket etmiş benim niye etmiyor ki acaba felan diye düşünüyordum , ama o bebekle alakalı yani 24.haftaya kadar hareket eder merak etme :)
Muyako Bende 19 haftalık hamileyim iki dakika önce neden hissedemiyorum diye dertleniyordum. Tek miyim acaba diye içimden geçirirken bu postu gördüm. Sayenizde yazılanları okudum rahatladım 😊😊
Saripapatyam1 Mandalina91 normal 🥰 ben ilk bebeğimi 23 haftada hissetmiştim bu 2. Bunda be zaman hissederim bilmiyorum ama ilk gibi heyecanlıyım 🥰
Mandalina91 Saripapatyam1 merakla beklemeye devam edeceğim anlaşılan daha 😃 Kız olsa nazlı dicem 😜 Şaka bir yana sağlıklı olsunlar yeter