Kaderbbayram0 Merhaba Ümraniye de falan gittiğiniz özel hastane var mı varsa eşinizi içeri alıyorlar mı? Gitmek istiyorum devlette eşimi almıyorlar ama hangi özel alır bilemedim varsa söyler misiniz hangi doktor fiyat nedir
Busbushatun Kaderbbayram0 acibademde aliyorlar buyuk ozel hstanelerde aliniyor canim, unraniyede hisar var mesela orasida guzel
sue92 Ben ümraniyede oturuyorum. Ataşehir memorial’a gidiyorum ve eşim her kontrole girdi benimle. Doğuma da girecek hatta👍🏻
sue92 Kaderbbayram0 ben banu hanıma gidiyorum. Muayene ücretini net bilmiyorum açıkçası. Sağlık sigortam var, belli kısmını ödüyorum.
FFasulyemmm sue92 nasıl banu hnm? O hastanede parvana hnmı çok duydum. Banu hnm iyi midir memnun musunuz
sue92 Kaderbbayram0 özel sağlık sigortası benim bahsettiğim. %80 karşılıyor, kalanı ben ödüyorum. hastaneyi arayıp bilgi alabilirsiniz
sue92 FFasulyemmm ben çok memnunum. Gebelik öncesinde de kendisinin hastasıydım. Gebe kalınca hiç başka doktor araştırmadım bile🥰
Busbushatun Kaderbbayram0 acibademe gudiyorum altunizade ucreti pahali biraz ozel saglik sigortaniz varsa daha uyguna gelebilir ama buyuk ozellerde ese izin veriliyor simdi asilamada yapildigi icin daha rahatlar