umransancar Hayırlı akşamlar anneler.26+6dayım Ve bugün farkettim ki sol kasığımda bir şişlik var ve ağrı var.Dışardan baktığımda da belirli bir orantısızlık var😔. Yani sol tarafta şişlik var ama sağ tarafta yok.Böyle bir durum yaşayan var mı çok korkuyorum.Bir de bugün temizlik yaptım biraz ayakta fazla kaldım ağrısı arttı.Yaşayan ya da bilgisi olan varsa cevap verebilir mi teşekkürler iyi akşamlar🙏🏻
Beyzademiirrr umransancar genellikle bebek poposu oluyor o şişkinlik ama ağrı vsrsa bilemedim bi doktora görünün
[silindi] umransancar fıtık olabilir mi acaba canım , yarın doktorunu ara bi sen inşallah önemli bir şey değildir
Ebruycll umransancar bebek bir tarafa toplanmıştır korkulcak bişey yok ağrı yapmasıda normaldir yer değiştiriyor bendede bazen oluyor korkma🌸
Buketkucuk umransancar belki de bebeğin o bölgeye dayanmış olabilir çok uzun süre devam ederse acile gidin ultrason ile bakılır ama geçerse ve bebeğin hareketleri normalse endişelenmenize gerek yok bence
Asx umransancar rahat olun fıtık da çok ciddi bişey değil kabızlığa dikkat edin eğilme va dikkat edin dinlenin doğumdan sonra eğer fıtıksa duruma göre ufak bir operasyon olursunuz ama yorgunluktan falandır belki stres yapmayın
BirMuallime umransancar ben 22. Haftadayım arada bana da oluyor doktora sorunca çocuğun kafasıdır falan dedi ama bilemiyorum 🤷
umransancar Günaydın anneler , ben hemen doktoruma koştum.. genital varis dedi. Çoğu kadında olur dedi rahatlattı , takibini yapalım dedi , ayakta çok kalma dedi 🙏🏻