babymom- Kızlar 31. Haftada kontrolüm var doktor nelere bakıyor 31. Haftada lazer yaptırdığım için tüyüm yok tek tük var ağda yapıp gideyim mi doktor alttan bakar mı
Gzdsrm babymom- canim benimki 38e dogru cati muayenesi yaparim dedi ben gonel rahatligiyla gidiyorum o yuzden ntsyede 35den sonra baglio
Duygugonc babymom- nst ye bakıyor doktor sadece benim doktorum ağrın ve sancıların olursa o zaman alttan bakarım demişti yine doktora temiz gitmekte fayda
Cjdjdj Normal doğummu istiyosun ben sezaryen istediğim için sadece muayene etti yarın 32. Haftama giricem canm artık nst bakarlar
babymom- Msydn6 hamilelikten önce yaptırmıştım hamileliğin ilk aylari hormonlar birden yükselince tekrardan tüylenme oldu ama çok az belli belirsiz
babymom- Gzdsrm iyi bari çok fazla ağda yapmak istemiyorum çünkü ağda yapınca tüyler daha çok çıkıyormuş 35tee yaparım agdayi diye düşünmüştüm
justwaiting babymom- yani zannetmiyorum, ama bence bunu doktora sorun ne zaman yapılır vs gibisinden içiniz rahat edin, ayrıca bende lazerliydim birkaç tane minik tüy için hiç agdaya bulaşmayın derim fazla değilse tabi