Tutkukoc Iyi akşamlar kızlar 21 haftalık hamileyim Allah nasip ederse haziranın ortasında doğum gözüküyor nasıl kiyafet almalıyım konusunda çok kararsızım bebekler üşür diye ama evim yazları aşırı derece de sıcak oluyo sizce nasıl almalıyım kıyafetleri ?
Muratnannesi Tutkukoc benimde ağustosta bende çok düşünüyorum bitde antalyadayız ağustos ayı yanıyor buralar ne yapıcam bilmiyorum
Tutkukoc Muratnannesi bizde İstanbuldayız canım artık ufaktan alalım diyoruz ama ne alacağımı bilmiyorum resmen 😊 evim sabahtan güneş almaya başlıyor batana kadar da devam ediyor
Nanelisekerr Bir Adanalı olarak tavsiye de bulunayım. İnce müslin tarzı örtüler alın sadece onu belki örtersiniz. Sıcak bir yerde yaşıyorsanız hiç bir şey giydiremezsiniz bebek bile olsa sadece zıbınla durur. İsilik ve pişik olma durumu cok oluyor
Tutkukoc Nanelisekerr bende sadece zibinla durur ayağına yine çorap giydiririm gece de yine örterim üstünü diyorum ama annemler üşür diyolar ondan karar veremiyorum canım
Nanelisekerr Tutkukoc İşte müslin kumaş ve pamul penye türü şeyler sadece. Adana akşamları bile nemli boğuk bir havası olan şehir. Kardeşim tam temmuz ayında doğmus annem cok zor gecti o aylar sürekli isilik olurdu derdi
Tutkukoc Nanelisekerr müslin battaniye yaptırdım zaten ama artık teklilerinde de alıp onlara sarıcaz zaten hiç uzun kollu vs zıbın almadım aldıklarım yarım kol