uykusuz1parol Denizin Bende tam o gun ogrendim kiz dedi salı günu randevum var 20. Haftamiza girmis olacagiz bakalim bende merak ediyorum 😂
Havvaylmz Denizin bakalım banada 11+6 günlükken erkek benzettim demişti salı günü kontrol gideceğim inşallah hayırlısı ile bir kiz der çünkü iki oğlum var ❤️
_Elifffffff_ Denizin bende 12+6da erkek dedi %70 sizce degisirmiki korkuyorum cinsiyet partisi yapicam bide 🤔 doktoruma güveniyorum ama burdakileride okuyunca şüphe ettim bir an
Dilek0809 Denizin aynı gün bana kesin erkek dedi değişmeyeceğine çok emindi ama kızlar için tam emin konuşmuyorlar genelde sağlıkla gelsinler♥️
Meryemm1212 Havvaylmz bende sizin gibi kız der inşaallah diye bekliyorum belli olunca yazar mısınız:)
_Elifffffff_ Havvaylmz aslında doktorum yuzde yazmayacaktı ben istedim yazın diye Yarın kızımın doğum günü onun anlamı için açıklayacağım diye doktoruma sordum oda baya baktı cinsiyetine yoksa normal bir akista söylemedi :)
_Elifffffff_ Havvaylmz burdaki bayanlarada hep sordum hiç kız diyen olmadı hepsi erkek dedi doktoruma da güveniyorum kizimdada %80 demişti 🙆♀️sizin salı günü kesinleşince geri bana donermisiniz acaba ?🌸
Havvaylmz Meryemm1212 salı günü belli olur net bir şey söyler dr diye düşünüyorum ve bu sene erkek senesi galiba 🥴
seymacambayraktar Denizin 15+5 de memlekette muane oldum doktor 5-6 kere baktım kız demişti 21+3 de çalıştığım yerde gittim başka doktor %100 erkek dedi
GlzM2509 Biz de 14. Haftamızda kız dedi 16. Haftada da kız yaanniii en iyi arkadaşımı bekliyorum 🤰🏻🌸💝💕ayrıntılı ultrasondan sonra başlayacağız alışverişe 💝💕👨👩👧Sağlıkla alalım evlatlarımıza kucağımıza 🌸