Melek_moms Merhaba canimlar ❤️🤰 35+4 haftalık olduk biz 🌸 sat a göre 35+0 Hareketleri çok azaldı , sizinde karnınız aşağı inmiş suyu azalmış gibi hissediyormusunuz ? Nasıl geçiyor günler hazırlıklar tamam mı ❤️ görselleri alalım 🧿🐣
Sevgi1907 Melek_moms merhaba canim 36+5 haftalık olduk ama ne karnim aşağıda nede suyu azalmis gelmeye niyeti yok bizim oğlanın ❤️
Hilalsny Melek_moms bizde 35+3 olduk bebis bas asagi duruyo kanala girmeye calisiyor sanirim hareketleri bi tik daha az ama daha fazla canimi acitiyor :) birde benim karnimda asagi mi dustu yoksa hep mi asagidaydi bilemiyorum ama asagida gibi😂😂 bu arada yorumlarda okudum onuda yazmak istedim. Benim doktorumun dedigine gore 35 bitmis 36 girmis oluyoruz 35+0 oldugunda dolu dolu 35 olmus oluyomus. :))
medosegemira Melek_moms vajina agrısından baska sikayetim yok baskı mı uyguluyor bilmiyorum 3.gebeligim ama ilk kez böle bişe yaşıyorum yürümekte zorlanıyorum artık yarın kontrolüm var bakalım ne dicek doktor bizde tam 35+0 olduk herşeyimiz hazır cantamız da bekliyoruz bakalım😍
Melek_moms Hasret_ ciddimisiniz gerçek ten mi ya ama herkes bana 35 diyor 35+0 yada 35+4 dediğimde canım 36 miyim yani şuan
Zgeylmaz Hasret_ bende merak ediyorum bu konuyu acaba bilginiz varmı örnek beriyim 30+3 ken 31 mi oluyoruz
Yetkin29 Merhaba anneler ☺️ Bizde 37+2 yiz sürekli bi hareketlilik var neredeyse artık hiç durmuyor ve genital bölgeme sürekli kramp giriyor prensesin gelmesini bekliyoruz
Melek_moms Yetkin29 kızlar çabuk gelirmiş tatlım inşallah sağlıkla kucağına alırsın gelsinler insallah hayırla 🤲🏻❤️
123melek Melek_moms ay valla aydınlattıgınız için cok tesekkür ederm sürekli görüyorum sat ne deyip duruyordum 🤗
Hasret_ Melek_moms  Melek_moms ///// 36. hamilelik haftası (35+0 - 35+6. GÜNLER) bak nette de böle
Arass__ Melek_moms hayır 35+4 haftan canım 2-3 günün bile cok cok önemi var. Öyle lafta degiştirilemiyor. Ben 33+5 de dogurmuştum 34 de dogdu die gecmedi kayıtlara cünkü olan gün belli 😀
Melek_moms Arass__ o kadar istiyoruz ki vaktinde gelsinler 1 hafta önde olması bile mutlu ediyor insanı canım o yüzden umutlandim 36 damiyim diye
Melek_moms Hasret_ nette bir doktor da hep bunu söylüyor adını şuan unuttum fakat bunu söylüyor hangisi gerçek bilemedim çoğu kişi de hayır diyor
Arass__ Melek_moms evet bende öyleyim gün sayıyorum resmen 😀 37 olsaydım diyorumm bi ahhh 34 olduk sabırsızlanıyorum daha önceden erken dogum yapıncada 37 haftalar benim icin cok kıymetli imkansız gibi
Hasret_ Melek_moms ben çok araştırdım sen bana. Bak 🥰 Kaan kocatepe dinliyorum birde netten Banu çiftçi var onu indirin telefona ordada göreceksiniz zaten , evet haftanı bitirmene bir gün kalsa bile önceki haftanı baz alıyor hastane ben yurt dısındayım ve buradakilerde öyle söylüyor
Melek_moms Sevgi1907 benimde erkek kuzum da hiç doğacak gbi değil şikayet var bende ama gelmez daha biliyorum zaten daha minigiz biz
Hasret_ Melek_moms aynen 36 haftalığız 35+5 doğuma 30 gün kaldı ordan hesaplayın 40. Haftada doğum olcak 37-38-39-40 1 ay çok buyuyor gözümde 38 de gelsin kızım saglıkla artık regl agrıları mide yanmalari 🤦🏻♀️