Merveee6 _imra_1213 belki linçlenebilirim ama eşimi çok özledim riskli olduğu için ilişki yasak elimi karnıma koyup sarılsa ondan da rahatsız oluyorum resmen eşime hasret kaldım :)
_imra_1213 Merveee6 yok bu gayet doğal bişey anlayana, bende riskli değildi ama benim o hisler tamamen gitti ben bişey hissetmedim 9 ay boyunca 🙂
_imra_1213 Gull_94 Tecrübe konuşturuyor işte sizi, yoksa ben hamen doğuracam ertesi gün hamen yüz üstü uyucam hayalleri vardı bende, şimdi en azından ona hazırlı olacam 😌
Gull_94 _imra_1213 yanı hevs kırıcı gıbı oldu boyle ama belkı sızde farklı olur yıne denersnz ama ben tavsıye etmem goguslernz alısana kadar baskıdan dolayı rahat edmeeyp gogus agrısı yasamayın😇
_imra_1213 Gull_94 çok teşekkür ederiz tavsiyeler için kesinlikle haklısınız benim ilk gebelik ve ben daha bişey bilmiyorum burdan çok şey aldım kendime 🌹
Deniz68 _imra_1213 Belimi kütletmeyii çok özledim kendim çatır çutur kütletiyordum hamile olmadan önce. Şimdi normal doğum olursa eğer hemen hastanede kütletmek istiyorum 😅
Merveee6 _imra_1213 cidden mi bende de çok yok ama özlüyorum doya doya sarılmayı eşime artık bebiş olunca :)
Sare_amine _imra_1213 korona yuzunden dogum sonrasi hayaller solda sifir … dogumu unuttum korona sonrasi gonlumce gezip tozmak cocuklarima oraya buraya dokunma demeden guzel ve saglikli gunler hayal ediyorum… ama dogum sonrasi da bi kola icmek istemiyor degilim 🤪😃
Helllooooo _imra_1213 ahaha dimiiii sjsjsjs benim hamileliğim riskli geçti o yüzden 7 aydır yapmıyoruz😒 37 oldum hala yok eşim bu sefer korkuyor istemiyor bebek için
_imra_1213 Helllooooo doktora sorun bence belki artık izin verir çünkü gebelik daha küçükken biraz tehlikeli diyorlar, ama eşlerinde psikolojisi ayrı bozuk oluyor sanırım biz karnimizda 9 ay taşıyorsak onlar beğinde 9 ay taşıyorlarmiş
Mybabyizmir _imra_1213 özlediğim tek şey yüz üstü yatmak onun dışında aklıma gelen birşey yok 😂 dönmek vs çok zor oluyor agirlastikca artık son demler 😅
hifa_16 123alpseda kesinlikle bende 😁 59 kiloyla hamile kaldım 26. Haftama kadar 12 kilo aldım 71 oldum bol bol tatlı yedim hic dikkat etmedim 🤦🏻♀️ şeker testinden sonra diyete başladım ve 5 kilo verdim şuan 31. Haftam 66 kiloyum 😅