Tugba111 _imra_1213 şöyle esneyerek sırt üstü gerine gerine uyumak. Yatağa atlamak yataktan istediğim şekilde kalkmak 🙏
_imra_1213 Hanz evet bazı ülkelerde öneriyorlar, doktorlar ama şarap katkısız olacak gerçek olacak diyorlar kan yapıyormuş haftada bı kadeh içebilirsin, ama ben asermiyorim şimdi içsem ne olacak bişeyde anlamam vücudum zaten gergin 😀
Ozlem23 _imra_1213 ben kahve icicem iki bardak kafein bebeğin gelisimini etkioiyo diye içemiyorum rahat rahat yanıma alicam ben doğumdan çıkınca hemen yapsınlar bana esimide hastane çıkışı midyeciye yollicam bana midye alsın evde yerim
Mervee26 _imra_1213 gebelik şekeri çıktığı için tatlı yiyemiyorum. Her çeşit tatlıdan yiycem özellikle çikolatalı tatlıları 😂
Safisss Araf91 Ciğer A vitamin açısından çok zengin , buda hamileler de toksit etkisi oluşturuyomus. Bebeğin gelişimini etkiliyormuş. Bende bu yüzden çok dikkat ediyorum cnm
Mervenzeee dorugunannesi34 sizede sorayım biranın kokusu berbat tadı nasıl neye benziyor acaba 😂millet deli gibi içiyor merak ettim
dorugunannesi34 Mervenzeee evet kokusu kötü 😂ama asitli ekşi bı tad köpüklü bişey yani zevk meselesi maya gibi bişey
Ebru_tk _imra_1213 kilo vermek 😣 haşimatonun da etkisiyle 80 kiloda hamile kaldım. İnşaAllah bu ilk trimesterde biraz veririm 😣
dmrlesra _imra_1213 Bende Rakı,sigara ve kahvenin hayali ile tutuşuyorum 😪 Ben içmeyince eşimede içirmiyorum karı koca gebeyiz😂
edakah _imra_1213 kısmetse 10 gün sonra sezeryan olucam ve kendimi toparladıktan sonra ilk yapıcağım şey annem bebegimle ilgilenirken kahve eşliğinde bir sigara içip balkonumda bacaklarımı uzatıp keyif yapmak 😊
Senaaa1 Beni de linçlemeyin ama bende bi sigara yakarım valla 😀 zaten 9ay boyunca içemiyoruz mecburiyetler bakalım yavrumuzun sağlıklı olması herşeyden önemli elbette 🙏🥲
istanbul3434 justwaiting ahahah🤣 alfa kadin saygilar👍🤩 bu dedigini listenin en basina koyuyorum su an
Meryemkale _imra_1213 şarap içilebiliyo demişti bana ilk doktorum sadece migrenim olduğu için içme tetikler dedi