123alpseda hifa_16 ben 🎈 ilk önce meyveli pasta sonra pizza sonra burger bol çikolata kg verdin mi sen canım ben 1 kg verdim birde benim şeker değilde su fazlalığı var o yüzden
_imra_1213 dorugunannesi34 Herşey yavrularımız için sağlıklı alalım kucağımıza sonnra yine alışkanlıklara devam 😀
Kader_152199 _imra_1213 yuz ustu yatmayı nargile içip esli arkadaşlarimizla okey masasi kurmayı kıyafetlerimi makyaj yapmayı falan.birde cok.nefes darlığı yasiyorun sanki nefesimi.tam.alamiyormusum gibi oluyor böyle derin derin nefes almayı özledim 😑
denizanasi1 Yatağa yüzüstü yapışmak istiyorum, ondan sonra uzaktan koşup koşup laaaaaappp diye yatağa atlamak istiyorum
Bibebisgordumsanki _imra_1213 ayy herkes yüz üstü uyumaya hasret 😅 aklıma tek gelen oydu başlığı okuyunca
Mcakir _imra_1213 Bende bi sigara içicem hemennn eve gelir gelmez😂 ( bırakmıştım )Bi kaç hafta sonra da bi kadeh güzel bi şarap yuvarlrım diye düşünüyorum 😊
Yagmur_C Mcakir ben eşimden 1-2 fırt alıyorum ya dayanamayıp doktoruma da söyledim güldü bişey olmaz haftada 1 falan dedi ilk 7 ay dayandım da artık doğcak rahatlığıyla bu ara çok canım istiyor az önce azıcık içtim valla bu da itirafım olsun 😂😂
_imra_1213 Yagmur_C ne bilim belki şarap konusunda linç yerim diye düşündüm, ama bakıyorum herkes içini döktü yalnız değilmişim 😀
61Aysen _imra_1213 Ben doğum yapali 1 ay oldu bnmde tek istegm yüz ustu yatmakti ama smdi uyuyamiyrm dogru dürüst valla bebgim uyduğu an uyumk icn oturdgm yerde bile uyuyorum şekil secemiyorm😂😂
_imra_1213 61Aysen tabi alışıyor insan bende unuttum şimdiden güzel uyku nasıl biseydi diye bazen düşünüyorum 😀
61Aysen gzdeakcy_123 kola gaz yapr kız ben doğum yapali 1 ay oldu buz gbi kana kana icesm var ama gaz yüzünden içemiyorum.icemiycemi bildgm icn dogum yapmama az zamanlr kala gunde 2.3 bardk iciyodm sonra icemem die ama depolama ozelligi olsaydi keske
istanbul3434 _imra_1213 topallamadan yuruyebilmek istiyorum, 38+3 beyefendi siyatik sinirime başını yasladigi icin topalliyorum😄 Yuzustu ve sirtustu yatmak, pastirma sucuk yemek (iyi pisirsem de midemi yakiyor yiyemiyorum) ve sarap icmek diger ozlediklerim arasinda😍
61Aysen _imra_1213 Evet insan hamileykn rahat ve agrisiz uykuyu dogumdan sonrada kesintisiz uyuyup uyanmayi özlüyo hatta unutuyo ama alişiyo.rabbim sanada saglicakla sag salim kucagina almayi nasip etsin.
_imra_1213 Yagmur_C Tabi öyle karşımda birisi içince bende dayanamam, aslında güzel bir sarapsa kan yapıyormuş hani dış ülkelerde doktorlar kendileri öneriyorlar haftada bı bardak için diyorlarmış ama gerçek sarap olacak katkısız 🙂