Elifaltun Meltem_aras ilk haftalar bulanti cok kotu yapmisti en cok onda zorlandim bel agrisi falan hadi yatinca geciyor ama tiksinme ve bulanti agzima bisey koyamiyordum cok sukur gecti tabi artik
Kbrgngr Meltem_aras 14+5 haftadayım kokulardan tiksinmem hala geçmedi 🙈 zevkle yemek yemeği özledim 🤲🏻
Nesibe92 Lalala tesekkur ederim uyarinz icin ama doktorum 3 aylik olduktan sonra sorun yok demisti insallah bi zarari dokunmamistir
Lalala Sen1meleksin bide herkesin bünyesi farklı ya yani gerçekten dayanılması zor ağrılar ilaç falanda sa krem mantıklı geliyor insana. Zaten hepimiz doktora sormadan Bi ürün kullanmıyoruz. Nesibe92 doktorunuz dediyse sorun yok ben yine de yazmak istedim bazen bilinçsizce hareket ediyoruz hepimiz🤭🤭
Ohaezgi Meltem_aras atlattım canım ilk aylarım öyleydi şükür bitti bulantılarım salı günü sezaryen olucam allah nasip ederse🥰💜
Mybabyizmir Meltem_aras beni en çok 7-8-9.haftalarda bel ağrısı zorlamisti. Yerleşme agrisiymis onlar. Tam bir şekilde dik durmkata zorlandigim çok olmuştu. Bir de 35.haftamda ishal peoblemi yaşadım. Hiç bu tarz birşey yasamamistim mahvoldum diyebilirim. Hamileliğin en büyük problemlerinden birisi de hemoroid onu da neredeyse yaşamaya ramak kalmıştı ki kendimce cozumler bulup ondan kurtulmuştum çok şükür
BiricikGamze Meltem_aras 33 haftaligim ve bu zamana kadar brni zorlayan bitmeyen tukenmeyen bas agrim onun disinda herseye katlandim ama bas agrisi beni mafetti.
Kader_152199 Meltem_aras mide bulantısı ve nefes darlığı ama mide bulantısı daha berbattı hatirlamak bile istemiyorum o günleri 4 ay cektim cocuk falan istemiyorum ben aldırırım diye eşime.haykirdigim lanet zamanlardı ama hepsi geçiyor çok şükür simdi kızıma.kavusmanin heyecanı ile son 8 günü bekliyoruz 🤭🤗
eda2242 Meltem_aras kesinlikle burun tıkanıklığı ve sürekli mide bulantısı kusma 🥺bel ağrısı 🤷 bide mide yanması 🤔 bide şey vardı böbrek ağrısı.. bu böyle devam edebilir mis gibi hamilelik geçirenlere özeniyorum gerçekten maşallah diyimde 🧿😂
Burcumtlg Şimdiye kadar bir şey zorlamadı ama 30.haftadayım sol kalça ağırdı, batması beni bitiriyor. Ne yürüyebiliyorum, ne yatabiliyorum resmen sol bacak felç 😭😭 magnezyuma başladım umarım iyi gelir 😭
bus12345 Meltem_aras tabi ki mide bulantısı bir buçuk ayım yatak ve banyo arasında geçti ama buna da şükür bakalım ne zaman düzelicez 😔🤲🏻
Mom0101 Meltem_aras sırtta sıkışma nefes kesilmesi ağrı… uyuşma… en cok omurgam zorladı ya😢 30 lardan sonra