cgla1 Meltem_aras 19 haftalık olduk en başından beri midede yediğim hiçbir şey kalmıyor ruh gibiyim gün içinde
Aslhn8992 Meltem_aras bende 11+3 teyim, son 2 haftadır baş ağrısından deliriyorum bir kere acile gitmek zorunda kaldım 😔 hiç bir ilaç alamamak da çok kötü
Meltem_aras Aslhn8992 evet ya gebelerin içebilceği ağri kesicileri bile içmiyorum ben😓 kafa kalkmiyor yastiktan malesef.. atlatrz inşallah🌸
Ohaezgi Meltem_aras atlattım canım ilk aylarım öyleydi şükür bitti bulantılarım salı günü sezaryen olucam allah nasip ederse🥰💜
Meltem_aras evaburak95 bebeği de beslemek zor oluyor bende öyleyim senin kadar olmasa da 😓 en kisa zamnda atlatrsn insallah cnm
egesmom Asi_0658 ya ben de aynı acıdan ölüyorum uyku falan haram yapacak birşey yok mu bu bel kalça ağrısına😢😢😢😢
Asi_0658 egesmom dr magnezyum veriyor o biraz rahatlatıyor ama bana fayda etmiyor doğuma kadar dayanacağım artık
Meltem_aras istanbul3434 gerçekten Rabbim yardim ediyor, çok az kalmiş😊 Rabbim sag salim kucağiniza almayi nasip etsin inşallah🌸🌸
Buketkucuk Meltem_aras şuan hamileliğimin 27.haftasındayım bundan sonrasında ne olur bilemiyorum Rabbim gösterecek, hayırlısıyla sorunsuz geçer inşallah ama bu zamana dek en çok hamileliğimin ilk dört ayında yaşadığım mide bulantıları ve kusma zorladı beni. Bazı geceler apar topar hastaneye gidip serum yediğim de oldu, ilaçlar kullanarak toparladığımda. Su bile içemiyordum artık ağlayarak kusuyor, kustukça ağzıma kan tadı geliyordu o günleri hatırlayınca bile kötü oluyorum ama hamileliğin tuzu biberi diyorum. Her güzel şeye ulaşmanın zor oluşu gibi bunun da zorlukları olacak elbet diyorum. Şimdi bin şükür iyiyiz. Rabbim birdaha göstermesin🙏🏼
Meltem_aras Buketkucuk Amin sonumuz güzel olcak inşallah🌸🌸 Rabbim kucağiniza sağ salim almayi nasip etsin inşallah😊
Fatma_7 Bulantı, kusma , koku hassasiyeti , mide yanması , gaz sancısı , kabızlık 😂 beni mafetti ömrümde hayatımda böyle zorlanmadım 😂