Meltem_aras yasemin333 Bazi hamişlerin çok ağır geçiyor ya 😖 Rabbim kucağına almayi nasip etsin az daha sabır🌸😊
gulsenmstf Ayımdan berı bacak aram da et kesıgı olmus gbı agrı var cok yuruyunce daha yuruyemez hale gelıyorum 3 4 gune gecıyo ama acısı hala duruyo gecmek blmıyo 😭
Sen1meleksin Meltem_aras en zorlandığımmm son zamanki nefes darlığı ama en en zor olan eğilip ayakkabı giymekkk ele ayak şişmişseee nefes nefese
Sen1meleksin Meltem_aras evet😂😂bakalım mezuniyet törenimiz ne zaman olacak salı randevum var daha doğum şeklimde belli değil heyecanlıyım
Esekoldurengunes hafta bitmek üzere ve hamileliğin en başından beri bulantı ve kusma olayı zorladı en çok beni 🙄 Son zamanlarda da kasık ağrısı başladı 😑
Nesibe92 Meltem_aras aaayy o bendede vardı 15. Haftadan sonra hafifledi elimde at kestanesi kremle geziyordum evde 😪
Lalala Nesibe92 ya benim belim tutuldu 2 hafta kadar yattım ama krem kullanamadım kana karışıyor diye dikkat edin siz yine de kullanırken sevgiler 💕💕
Attent Meltem_aras son aylar en cok zorlayan bel agrisidir hamilelikte bas ağrısı neden olan sey vücut susuz kaldığı icin bas ağrısı yapar dedi doktorum
Meltem_aras Attent bana da doktorum öyle söyledi midem bulanana kadar su içiyorum artk sırf o ağriyi cekmemek için😏