Adonis01 Merhaba arkadaşlar , Ben bu hafta epey sıkıntı yaşıyorum özellikle de bacaklarım ve kasıklarımda ağrı var . Dünden beri kasıklarımın şiştiğini fark ettim , bu sizde de oldu mu ? Yada sebebini bilen var mı ?
tgbktszdmr Adonis01 32+3 üm bende canım şişlik yok ama ağrılarım arttı Benimde. Kaşık karın vajina bacak ayak komple ağrıyor. Üşütme kendini sıcak tut bolca
Minay Adonis01 bende 33 teyim bu gece bacak ağrım çok fazla oldu krampta çok girdi belden kasıklara dogru ara ara bi ağrı giriyorok değişik birşey adet olacakmış gibi de daha değişikte ben adınız koyamadım bacaklarıma vuruyo ağrısı bide böyle nefesim kesiliyor daralıyor gibi oluyor bi an kendimi kötü hissediyorum yatarken de sola yada sağa da yatsam nefesim daralıyor
Aslanannesiayse Adonis01 magnezyum takviyesi alıyor musunuz ? Bu tür krampları önlüyor diye biliyorum
Attent Adonis01 canim senin ntsye girmen lazm doktora git derim kasıkda agri oluyor sonra ntsde sancı kasılma cikiyor
Adonis01 Minay Offf aynen işte . Adet ağrısı çektim kaç gün şimdi de kasık ağrısı ve bacak ağrısı mahvetti
Adonis01 Aslanannesiayse birkaç gündür kullanmayı unutuyordum , Bugün aldım ama etkisini henüz göstermedi .
Minay Adonis01 aynen ama bi doktora gidip nst çektirseniz iyi olur benim haftalık nstye bakılıyor madensuyu iyi geliyor ağrılara dediler bugün içtim bakalım inşallah iyi gelir