Ozbekfamily Ya iğne olduktan sonra göbeğimden sankı topacık oluyor şişiyor orası acaba beden bezelye tanesı gıbı oluyor ıgne olduktan sonra. Morarması normal dedıler de bu da mı normal. Sankı iğnenin ıcındekı doz dağılmıyor 😔 ne oldu anlamadım
Seda8308 Ozbekfamily Bende 30 haftalığım canım baştan beri vuruluyorum bazen benimde oluyor kolumda. Morarma olması da normal. Eczaneden krem aldım canım öyle olduğu zaman sürüyorum iyi geliyor
seymabykn Ozbekfamily doz dağılmıyordur iğne yaptıktan sonra dokunma biraz geçsin ov orayı yoksa hemen ovunca morarma oluyor ben ilk zaman dağılsın diye öyle yapıyordum kolum morluk içinde dolu nereye iğne yaptığım anlaşılıyor 😂
Ozbekfamily Seda8308 böyle sankı bezelye varmış gibi mi oluyor 😔 ığnenın ıcındekı dağılmamış gibi. Sizde sulandırıcı hapta bır kullanıyor musunuz
yasemin333 Seda8308 krem apseye iyi geliyor mu benim de göbeğim sert sert bazen morarıyor.Sertliklerden iğneyi zor yapıyorum artık ilacı veriyorum zor ilerliyor.Krem ismini söyleyebilir misin?
Seda8308 Ozbekfamily Ben sadece iğne kullanıyorum enox 4000. Aynen bezelye varmış gibi oluyor, hafif ağrı oluyor kolumda. Kremimin ismi Arnica bitkisel bir krem eczacıya söylediğimde bunu önermişti. Bir kaç gün sürünce iyi geliyor hemen sen de dene istersen😊
Seda8308 yasemin333 Sabah akşam sürüyorum bir kaç gün. Hafifletiyor biraz. Arnica ismi bitkisel diye tercih ettim bende😊
MelissCan Ben de oksapar 6000 kullanıyorum. Göbekten yapıyoruz iğneyi. Elime sert gelen bir şey olmadı ama eğilirken iğne vurulan yerde sertlik hissediyorum ve ağrı yapıyor sanırım dediğinizle aynı şey. Normal diyorlar.
Mervebyk Merhaba bende 6 binlik kullanıyorum koldan vurulsanız daha rahat edersiniz kol hareket halinde oldugu için şişlik olsada göbekdeki kadar kalmıyor 😊
BaharBA Ozbekfamily ya bnmde aynisi oluo bide acio acaba daqlmilmu die dusunuom aslinda doktra sormak lazm
Bsydz Ozbekfamily benimde göbekten yapınca öyle oluyodu doktorum koldan yada bacaktan yapabilirsin dedi sonuçta iki türlüde kana karışıyor ilaç 5 aydır bacaktan devam ediyorum çok daha rahat oluyor
BaharBA Ozbekfamily ewt bnmde acio baya o anda hatta 2 qun falan kalio o ertsi qunu sabh uynr uyanmz yeniden vuruom icim raat etmediqi icin
Elifkskl Ozbekfamily bende yapıyorum oksapar 4000 mg morarma da şişlik te olmuyor siz nasıl vuruyorsunuz
BaharBA Ozbekfamily saat fark etmio doktrda bisey demedi qenelde aksam 9 10 11 qbi yapiyorum baktim ole olunca sabh 6 7 qbi kalkip hemen yapiyorum icim raat etmio cbku kan pihtisinda cok onemli bu iqne zaten dusuklerimzn sebepide phtilasma
Ozbekfamily Elifkskl benım esım yapıyor kime sorsam morarma oluyormus hafıf yan dik ortası vuruyor eşim benım tenım havalı zaten ondan da olabılır 30 tane vurulmusumdur