yaseminksmn Sevgili anneler merhabaa ben 4+5 haftalık gebeyim kasıklarımda adet olduğumuz zaman kasıklarımıza ani giren ağrı sızlama oluyor bu normal midir? Bunu öksürürken ve hapşururkende yaşıyorum 😔
merve1212- Moralinizi dusurmem inşallah ama ben 15. haftadayim ve kasık agrisinda biraz olsun azalma olmadı. Hareket ederken hapsirir ya da oksururken sürekli ağrı oluyor iyi gelen tek şey sıcak su. Geceleri sıcak duşta uyuyasim geliyor 😀 ama o da geçici tamamen. Hele ilk haftalar korkuyla sürekli doktordaydim ama rahim büyüyor dediler hep 🤷
Candan1985 merve1212- bende aynı durumdayım 13.hafta ozellıkle hapsurunca oksurunce ayağı kalkarken genelde hıc gecmıyor çok korkutuyor benı hep
merve1212- Yani anlaşılan yapısal ve normal bir durum, herkes şaşırıyordu ne ağrısı erkenden diye ama ben feci ağrılı geçiriyorum. İnşallah sizinki zamanla azalır. Ben artık kabullendim 😀 onunla yaşamaya çalışıyorum çünkü her hareketimde böyle
yaseminksmn merve1212- ah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalımda bugünleri tatlı tatlı hatırlarız inşallah 🥰
yaseminksmn Candan1985 deme ki bunları hissedip korkan tek ben değilmişim içim biraz daha olsa rahatladı teşekkür ederim ☺️
merve1212- Öyle tabi sağlıklı olsun da bebisler, bunlar unutulur diyorum. ama doktorum niye ısrarla magnezyum başlamadı onu ben de merak ediyorum doktorumu değiştireceğim belki o bir çözüm önerir diye ümidim var. Genelde magnezyum takviyesi rahatlatıyormus 🤷