Elifberk Miralinda Çalışıyor yoğun bir şekilde izin almaması için gelme diyorum yinede geliyor şimdi doktorumuz 15 günde bir düşürdü yinede geliyor 🙏🏻😊
B-P-R Miralinda Geliyor ama Malesf içeriye almıyorlar, Pandemiden dolayı iki yaşında da bir oğlum var mecburen gelmesi gerek zaten 🤭
Momandbabyy Elifberk Merak ettim de kusura bakmayın lütfen. Kaç haftalıksınız acaba? Doktor ne zaman 15 günde bire düşürdü? Bizim doktor sıkıntı olmadığı sürece ayda bir gelin yeterli dedi. İnsanın elinde değil işte evladının sağlıklı olduğunu bilmek istiyor.
Sen1meleksin Miralinda evet hepsinde birlikte gittik özelde alıyorlar devlete gitti bi kere onda giremedi bi hafsa sonra özele gittik geri görmek istedi eşim içi rahat etmedi♥️
Nurtrky Miralinda evet geliyor pandemi sebebiyle içeri tek kişi girebiliyor daha annemi ablamı götüremedm eşim ben gelicem diyor onada haksızlk edemiyorum haklı😂
Klcygmr Evet geliyor ama pandemiden dolayı içeri giremiyor bende video çekiyorum öyle gösteriyorum rahatlıyor 😊
twoboys05 Miralinda her seferinde geliyor uzak baya arabayla gidiyoruz ama muayene odasına almıyorlar kapıda bekliyor