Kamaynu01 19+5 im kizlar ama bebegim dogru duzgun hic hareket etmiyor sizinkiler nasil gunduzleri ettigini hic hissetmiyorum geceleride arada ediyor
058elf Kamaynu01 28. haftaya kadar genelde norml kabul ediliyo bir gün edip iki gün etmemesi ya da düzensiz olması canım
ssnnmmm Kamaynu01 daha 28den sonra düzenli hareket bekleniyor ki bizimkisi 35oldu hala arada düzensiz
Sermec27 Kamaynu01 benim ikinci gebelik oldugu için 15 ten beri cok minik hissetmeye başladım 18 den sonra daha net hissetmeye dün neredeyse hiç hissetmemiştim bugun hissettim cok şükür 25 e kadar düzensiz olur hareketler ilk gebelikse de daha net başlamayabilir 🥰
Madi 22 haftadayım çok hareketli bebeğim var durmuyor 😁16 haftada hissetmeye başladım 19 haftada doktorum takip et dedi
Asyakrgn Bebeğinizin cinsiyeti nedir acaba benim de öyle cinsiyet farklılığı olabilir mi diye düşünüyorum bende
Asyakrgn Kamaynu01 ben kızımda 18 hastalıkken hissetmiştim daha küçük olduğu için bence farkedemiyorsundur ilk gebelikse bide
Kamaynu01 Asyakrgn yok 2. Gebeligim acaba diyorum benim cocuklarimmi tembel ilk gebeligimdede hissetmiyodum
Asyakrgn Kamaynu01 uykucudur belki:) benimde ikinci gebeliğim gün içerisinde farketmiyorum ama gece yatakta farkediliyo biz galiba fazla takıyorz🙂
Tugceonur Kamaynu01 Hareketlerini düzensiz hissetmemeniz normal bu haftalarda ama içiniz rahat etsin isterseniz doktora gidin . normalde 24-30 haftalar arası düzene girer 🦋
Buketkucuk Kamaynu01 henüz her an hareketlerini hissedebilmeniz için çok erken bende o haftalarda düzensiz bir şekilde hissediyordum
Beyzasel Kamaynu01 aynı günümüz bile canım bende hareket etsin istiyorum artık hissettirsin istiyorum bişi mi oldu acaba diye çok korkuyorum