Eliff322 Merhaba kızlar ben tüp bebekle hamile kaldım şuan 5 haftalığım ama bugün çok az bi kanamam geldi bu normal mi doktorum hemen progestan iğne yaptırmamı istedi yaptırttım ben korktum bide test yaptırttım sonuç 5604 çıktı başına gelen var mı
Peraaaa Cnm merhaba bende tüp bebekle gebe kaldım Haftamda ve 8. Haftamda 2 kere kanama şikayetiyle hastanede 4 gün kaldım Sebebi kese altı kanamasıydı.. Panik yapma.. Değerin düşmediyse sorun yok..
Peraaaa Eliff322 rica ederim Bende 12. Günden 12. Haftaya kadar lekelenme kahverengi lekeler devam etti.. Seni cok iyi anlıyorum ama kese ve bebek iyiyse panik yapma.. Şuan haftan küçük Yakın zamanda kanama sebebi anlaşılır
Cigdemss Progesteron iğne yaptırın eğer devam ederse, haftada kaç kez olduğunu dr söyler, takip edin, ben 13. Haftaya kadar haftada 1 oldum, ayrıja progesteron fitil ve duphaston kullandım her gün. Benimde tüp bebek. Çok şükür bir sıkıntım olmadı.
Eliff322 Peraaaa devam ederse gidicem doktor şimdilik takip et dedi bi kere geldi bi daha gelmiyor inşallah da gelmez