Eveeettt kızlar sonunda bende doğurdum demek isterdim ama benim yavrum biraz erken 35+5te dunya ya geldi💙
Bi özel sektörde reon görevlisi olarak çalışıyodum sürekli merdivenleri in çık urun indir çıkar mecburi olarak 28. Haftaya kadar çalıştım ve covid vakaları artınca artik izne çıkmanın zamanı geldi diye düşündüm ve izne ayrıldım ilk hamileliğim olduğu için bilinçsiz davrandigim zamanlar oldu 33. Haftada 3 cm açılmam vardi ciğer geliştirici iğne vuruldum ve 35. Haftada 5 cm açılmam olmuştu ne kadar uzun beklerse o kadar iyiydi bizim icin 35+5 sabah 5 gibi bir kaç damla suyum geldi emin olamadım ve pembemsi bi kan nişanım gelmişti ama ondanda emin olamadım ve doktorumu arayarak durumu anlattım hastaneye gidip kontrollerin yapılmasını istedi hastaneye gittiğimde 7 cm açıklığım vardi ve yatış verildi bir yandan bugün doğuramam hiç bişey hissetmiyorum diyorum bir yandan da tedirginim çünkü hicbisey bilmiyorum yarim saat aradan sonra suni sancı takıldı ve 20 dk suni sancıyı çektim ve hala ne bi baskı ne kaka hissi geliyodu bana ve muayene edildiğinde 9 cm açıklık 🤭 ben şok olmuştum daha nasıl ıkınıcam onu bilmiyodum önce çatala çıktım yapamadım sonra yere çömeldim ebemin ellerinden tuttum allah razı olsun hepsinden onlar olmasa asla yapamazdım belkide yerde bi kaç kez ıkınınca çatala tekrar çıktım bi kaç denemede başarmıştım oğlum ağlıyordu ve minicikti 💙 doğum sancısını toplam 1 2 saat ya çektim yada çekmedim rabbim saatlerce o sancıyı çeken annelerimize yardımcı olsun🙏
Ve zorlandığım yerlere gelicek olursak doğum evet zordu ama ben daha çok zorlanırım diye tahmin ediyordum doğumdan sonra yapilan işlemlerde daha çok zorlandım diyebilirim çok az hissettim dayanılmayacak gibi değil ama heryerim titriyordu dayanma gücüm kalmamıştı ama şimdi ayaktayım iyiyim dikiş yerinde batma hissi oluşuyor iyikide normal yapmışım diyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏sütümüz henüz gelmedi gelmesi icin ugrasiyorum duan edin bize 🙏ne yazdim neler yazdim hiç bilmiyorum ama mutlaka depent alin 1 paket bitirdik 2. Pakete gectim burda yazılan listelere bakarak hazırladım çantamı ve göğüs pedi normal ped lohusa takımı yedek pijama altları hiç kullanmadım hastane odaları o kadar bunaltıcı ki pjama takımlarını bile giymedim bebek için 3 takım yeterli oldu 1 kundak 1 ince battaniye 1 kalın battaniye yeterli oldu onun haricinde hepsi geri geldi uzun lafin kısası böyle kızlar sütüm için varsa bilginiz yardımcı olun teyzeleri😊