Ates21 Merhaba anneler bebişimle 15+3 olduk 🙂 hamile olduktan yada olmadan önce bebişinizin cinsiyetini hissettiniz mi .Gerçekten anneler hisseder mi ?
Yarenim7 Ates21 ben hissettim ve herkezede söylüyordum oğlum olucak diye 20 haftalığız ve Bi oğlum olucak inş ❣️
Gulizarerdogan Ates21 eşim erkek görmüştü rüyasında görümcemde erkek görmüştü sonra makas bıçak hurafesi yapıldı bıçağa oturdum yani herkes erkek diyordu benim içime kız doğdu adını bile o zaman koymuştum ultrason gittik doktor kız dedi herkes şok 😂 ben hariç
ssnnmmm Ates21 ben hep kız hissediyorum belkide çok istediğim için oğlum olacak ama bebek arabası beşik küvet vs herşeyi hem kız hem erkek kullanacak şekilde aldım ikinci kız olur diye hâla umudum var😂
NilGrl Ates21 herkes kız dedi ama ben hep erkek hissettim. Tek ben erkek hissettim hatta 😂 erkek olacak inşallahh. Bence hiç önemli değil ama bence hissediliyor. Gebeliğin ilk haftalarında hep erkek çocuk emzirdiğimi gördüm. Göğüs acısını bile hissettim rüyada 😂🥲
Lulemom Ay valla en başından beri kız gibi hissediyorum. Kimseye söylemedim bilerek. Ama herkeste kız diyo daha erkek diyen olmadı 😄 şuan 11+4 üz. Salı günü tarama testi için gidicem inşallah öğrenebiliriz. Çok merak ediyorum 😄
Ates21 Lulemom öğrenirsin inşaallah genelde öğreniliyor 🙂bende hep erkek hissediyorum cuma günü gidecem doktora bakalım.ne diyecek bnde çok merak ediyorum 🙂
seymabykn Ben hissettim ve hissim de çıktı kızım olacak inşallah 🥰 çevremdeki insanların hepsi erkek diyordu bende kız olacak diyordum 😂
Kubra-kurt-aksoy Ben erkek diye hissetmiştim hatta rüyamda bile görmüştüm şuan 25+6 yım Oğlum olacak inşallah 🙏🏻😍
Ates21 Kubra-kurt-aksoy ay sağlıkla inşallah 🙂 bende hep rüyamda erkek.bebek görüyorum hayırlısı inşallah 🙂
Zeynep12- Ben hissettim hatta rüyama girdi kızım oluyordu adını koyuyordum 😍 kızım olacak inşallah 🙏🏼
Ates21 NilGrl ay canım bnde sizin gibi aynı rüya gördüm.sol göğsümden emziriyordum erkek bebek.bende hissediyorum inşallah rabbim.gönlumdekini verir 🙂