Bebegim45 Manisa şehir hastanesinde sezeryan doğum yapan var mı biraz bilgi verebilir misiniz odalar nasıl yanınıza kaç kişi alıyorlar şimdiden teşekkürler ☺️
harikavas NlyY Bebegim45 bende orda Sezeryan olucam büyük ihtimal sizin zamanlar belli mi ona göre bilgi veririz birbirimize benim Mart başı yada ikinci haftası
NlyY Bende büyük ihtimal sezaryen doğum yapıcam orda duyduğuma göre tek kişilik odalarmış sadece refakatçi alıyorlarmış yanına başkası giremiyormuş bakalım 🤗
Bebegim45 harikavas benim Temmuz başı yada ortası büyük ihtimalle siz daha öncesiniz bilgi verirsiniz artık ☺️ Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişinizi ☺️
NlyY Bebegim45 murat özşahin benimde çok memnunum gerçi hiç kötü doktor yok hangisine giderseniz gidin ilgilenişleri güzel
harikavas NlyY Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı kolay doğumlar😊 yazarsanız burdan çok sevinirim çıktıktan kendinizi toparladıktan sonra
aybarsmomm Bebegim45 kaç haftalık gebesiniz. Ben de Emrah Akkaya ya gidiyorum. Hatta pazartesi randevum var