Seymabk 723 çok düşük sanki var mı aynı zaamanda kan testi yaptıran? 4+5 te doktora gittim kese görünmedi
Mothersgirl Seymabk merak etme canım önemli olan ilk değerin kaç çıktığı değil iki gün arayla en az iki katına çıkması. Değerin düzenli bir şekilde yükselirse sağlıklı bir gebeliğin olur. Ki bence değerin hiç de düşük değil 🌺 inşallah güzelce yükselir değerin hayırlı olsun 😊
Hilalsny Seymabk kime gore dusuj size gore mi yoksa doktor mu dedi bence gayet iyi yüksek yani ikiz cikarsa da sasmam 😂😂
Seymabk NilGrl doktor düşük dedi tekrar test istemedi iki hafta sonra tekrar gel keseye bakalım dedi. Dış gebelik olabilir dedi
Ays0 Hayır hiç de düşük değil benim 4+2 de 170 çıkmıştı kese görünmüyordu tabii 1 hafta sonra gittiğimde 5+3de gördük
Pearl Bende 4+2 haftalikken 859 çıkmıştı bence çok normal değeriniz. Keseyi 5+1de görmüştük. Doktorum 1500 değerde kesenin göründüğünü söylemişti, şimdi sırada kalp atışı var kısmetse😊
Eliiiiiiffff Seymabk benim ki daha düşüktü canım normal 6. Haftada keseyi gördüm ben 7. Hafta da kalp atışını duydum ☺️
Pearl Seymabk Benden ilk test sonrasında sağlıklı gidişatı görmek adına 2. Testi istemişti. 2. Testte 2 katına çıkmasını bekliyorlar sonucun. Insallah güzel haberler alırsınız
Mothersgirl Seymabk siz hiç moralinizi bozmayın ilk testten iki gün sonra sabah dağlık ocağına gidip kan testi verin. Eğer değeriniz 1400 leri geçmişse gayet sağlıklı bir gebeliktir. Tabi dış gebelik olayını tam bilmiyorum ama bir doktorun direk böyle söylemesi insanı çok üzüyor.
Birgul Seymabk önemli olan değerinizin 2 günde 2 katı artması takip edin ve hcg belli bi değere ulaşmadan kese görünmüyor.
birprensesvebirprensannesi Seymabk Ben 6.26 yla öğrendim sen düşük diyorsan 🤷 Ve kese 2500 3000 den aşağı gözükmez canım
catlover1 Seymabk belki cihazdan cihaza göre değişebilir benim doktorum kese 3 binin üzerinde görünür dedi bana