Mom103 axshamin xeyir necesen?ilk once qorxma insAllah Sag saglim alarsan qucaqina tarif edilmez duygudu .dousa getmemishden hec neyim yoxh idi yatdim gece 4,5 olardi tam xatirlamiram oyandim hec neyim yoxh idi 6 da hiss etdim nese gelir menen sora coxhalddi durdum ayaga su axdi getdi dayanmirdi sora biraz azalan kimi getdim hamama yuyundum hekime mamam o arada zeng eledi dedi suyu gedibse gelsin tehluukelidi cunki sancim yoxh idi,getdim hekim baxdi dedi olar elnen baxir altdan 2 barmag dedi acilis var dogus 4 barmag olanda olur basi yerleshib dedi olacaq gunortaya kimi sistem qosdular onan sanci ucun yeni suni sanci o meni o qeder incitdi texmini saat 2 den sora deshetli sancilarim
oldu inan day doze bilmirdim uzanili cekdim sancini sisteme gore coxh cetin idi ama deyerdi qorxma hec o sanci yadina dushmur stola cixanda texmini 15 dq falan qaldim men hekim seni oyredir guc vermeyi men ilk once bogazima verirdim gucu ona gore alinmirdi birde calis temiz agrini yerde cek stola cixan kimi olsun usaq mende ele oldu 2 defe qarina guc verdim tebiki orda komeyde etdier usaqi basdilar qarnimdan asaqi Allah hamisinan razi olsun adamin ele ehdiyaci olur xesdexanada qaygiya insAllah yaxshi hekim eline dushersen,usaq olan sora adama bir rahatlama gelirki sadece mende su getmishdi usaq quru cixdi tikisim
oldu 3 dene iceridendi mende babasil var qorxurdum cixacaq ama shukur Allaha cixmadi o hamida olmur birde dogusda hekimlerin coxhu yeni insafi olanlar ona nezaret edirki cixmasin en esas ilk sidiye getmek birde ilk boyuk tualeti elemekdi adam coxh qorxur hekim tikisleree gore mene mualice yazib sam qoyuram birde maz cekirem ama uje 5 gundu hele sagalmiyib rahat gezib otra bilmirem mamam komey edir,usaq 2,800 qram doguldu boyu filan yaxshjdi emme qabliyeti zeyif idi birinci uje bu gun oda duzelib derman olaraq mende qan azliqii olub diye ureyi biraz zeyifdi hekim derman yazib dedi duzelecey kop dermani yazib birde bagirsagini temiZlemek ucun qilikozadaa verirdim 400 qramliq uje qurtarmisiq ana sudu yeyir sud var ama hele tam arxayin deyilem doyur ya yoxh