Mom103 can baci men 38 +2idim gece sancim tutudu ama ne su ne niwam gelmedi ama sehere kimi sanci cekdim seher getdim baxdilar 2 barmag aciliwim var ama hecne gelmir uziye duwsum desi 39 heftelikdi uje tam olaraq herweyi inkiwaf edib 1ala bilmir orda gelmek istiyir neyse cixardilar yuxari baxdilar birinci dediler qarnin cox boyukdu canagin balacadi normal doguw olmaz oz hekimim gelenedek suni sancida taxdilarki,aciliwim artsin ama deyiwiklik olmadi hekimim baxdi dede ele iki barmagdi onda niwan geldi qirmizi qariwig karicnivi onnan sonra sancim artdi hekim dedi uwag yuxaridadi duwmuyub awagi seninde icin wiwdi nedi bele men cox wiwmiwdim hele duwub awagidada deyibki,bu qiz iri gorsenir ama cox dardi falan desi Nata nece ildi men riske atmag istemirem 50 5pyedi bax nese olar qerar verin kesr edek mende qorxdum desim esas uwagdi eger yolu yoxdusa olum kesr opwim baci ama bowu bowuna kesr oldum kaw normal doguwum olardi ozumde cox istiyerdim bir azda 6 bazara duwurdu deye karantin vaxtdi ona gore mence hekim saldi meni kesre mawAllAh balam 3kilo 600gr doguldu boyu 52 herweyi tam tamina AllAh sagsalamat qucagina almagi nesib etsin bax heyatin onnan sonra menali olacag tam deyiwire insan baci herweyin deyiwir meleyini qucagina alanda ayy Nebiwi opesim gelsi🥰🥰🥰🥰