glnzem Merve3460 Ümraniye’de Erbil Çakar’ a yaptırdım çok memnun kaldım bütün arkadaşlarım ona gitti zaten. Hem fiyat olarak uygun hemde çok ilgili ve bilgili bir doktor.
cileklidondurma Merve3460 Çamlıca Medipolde Doçent doktor emine aydın var fiyat olarak daha yüksek ama Erbil Çakarda çok çok iyi zaten kendisi Zeynep Kamil hastanesinin doktoru bu iki isimden birine gidin derim ikisinden de çok memnun kalırsınız emin olun
glnzem Merve3460 canım Ümraniye santral metrosunun karşısında Akbank var onun üstünde. Numarası +90 (532) 364 91 92
Cepni Ben medicanada yaptırdım 450 tlye çok memnun kaldım ama erbil Çakardanda herkes memnun ben randevu bulamamıştım ondanda gidebilirsiniz fiyatında piyasaya göre çokta uygun bence sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah🙏💙
Fatos-47 glnzem devlet hastlnride ypyor glba ama bazıları yapmıyor hangi devlet hastnsi ypttgnı biliyormusnz
glnzem Fatos-47 Zeynep kamil Ümraniye devlet hastanesi bunlar kesin yapıyor, diğerlerini bilemiyorum.
pol34 Fatos-47 Ümraniye eğitim araştırma yapmıyor. Kontrolde sormuştum riskli gebeliklere öncelik veriyoruz başka hastaneden randevu alın demişlerdi