Hilalsny NilGrl kuzucum hastanede nirmal koca hasta bezi takiyolar mecburi 😂 ona alternatif bu o beze gore daha iyi :)
sntn Hilalsny ben m beden aldım çevremde kullananlara da sorarak zaten Doğumdan sonra karnının bir kısmı gidiyor. Büyük olursa yanlardan açılır diye düşündüm. Bakalım sipariş verdim ama gelmedi daha bu arada 71 kiloyum
SeymaK Ben 75le hamile kaldım şuan 86yım 31 haftalıj hamileyim xl alırım diye düşünüyorum diyet yaptıgım için 1,5 aydır kilo almadım doğuma kadar böyle gidersem xl olur sanırım
Humeyra-Kk Hilalsny herşey olabilir sağ sağlim kucağına al inşallah önemli olan o 🤲🏻💙 ama bir tık büyük olmak her normal doğum şekline faydalı olucaktır diye düşünüyorum tabi normal yapanlar daha iyi bilir ☺️
Ozlem23 Hilalsny ben m aldım eski bedenime göre düşündüm bol olursa sizdirir diye korktum Beki çok sokarsa üstten azıcık yırtarım
Sen1meleksin Hilalsny bende alırken sormuştum çoğu anne bedenlerin küçük oldugunu rahat etmem için L demişlerdi . Ben L aldım 64 kiloyum doğuma sanırım 65-66 falan ancak olurum.
Sen1meleksin Hilalsny baktım alınca bi paket aldım zaten çok büyük değil M ve L arası fark nasıl bilmiyorum L cok büyük değil
Zllgkc Hilalsny ben 32. Haftadayım. Orta beden alıp denedim tam geldi esneme payı da var bir paket daha alıcam m almayı düşünüyorum onu da.
istanbul3434 Hilalsny ben 1.70 boy 38 haftalik hamile 85 kiloyum. 85le doguma giren bir anne bana xl tavsiye etti xl aldim. O ilk basta L almis dar gelmis, esine aldirmis tekrar xl.
Rukiyesimsek Hilalsny bende L beden aldım ne olur ne olmaz diye eve geldim paketi bir açtım iyiki L almışım ne kadar rahat o kadar iyi