Merveeeeeeeee Kızlar Nst’ye kacıncı haftada başlıyorlar ? Bir de özel hastanelerde ona da ayrı ücret alıyorlar mı ?
MerveKontakay Merveeeeeeeee Alıyorlar malesef benim 30. Haftada başladılar riskden dolayı ama. Normalde kaçıncı haftada başlanıyor bilmiyorum
Dfnmhmtylmz Merveeeeeeeee 32 haftada canım benim gittiğim hastanede öyle herhangi bir ücrette almadılarrr 🤩
B8use Merveeeeeeeee ben 32 de girdim.32 haftada olan herkes muyene olmadan direk nts ye yolluyor benim gittigim ozel hastanede normalde 55 tl veriyorduk 62 verdik nts ile baraber
Merveeeeeeeee MerveKontakay onu da paraya çevirmişler desenize . Bende 30 dayım yarın kontrole gideceğim riskliyse mi alıyorlar demek
Mosimosi 32de başlatan da var 36 başlatan da. Doktoruna göre değişiyor. Ayrıca para alıyorlar ama yüksek bir miktar değil
iko58 İlk kez geçen hafta 34. Hafta da Başladık. Özel hastaneye gidiyorum. Ama bunun için muayene ücreti dışında herhangi bir ücret alınmıyor
EmineGneDemir Merveeeeeeeee benim erken Doğum riskim olduğu İçin 31 den sonra her hafta giridim 58 tl ek ücret ödeyerek. Her hastane farklı ücret ve farklı haftalarda başlıyor.
MerveKontakay Merveeeeeeeee aynen öyle muayne para verince gerçi 2. Hafta almıyorlar bir hastane hele 100 tl alıyor özel göztepe hastanesi
Berivankeve Ben 33 haftalık hamileyimm bügun gittim girdim özel hastanede 25 tl aldılar muayene ücreti hariç
Merveeeeeeeee EmineGneDemir evet öyleymiş bende belli bir hafta da başlatıyorlardır diye düşünmüştüm öyle değilmiş allah hepimizin yardımcısı olsun ya
Aydaozk Bende 34+3 de başladım ilk kez bu çarsamba yine girecem özel hastaneye gidiyorum 20 TL de onun için para aldılar
Yenidenanne Merveeeeeeeee erken doğum riskim var ondan dolayımı bilmiyorum ama 30.haftamda istedi benim doktorum özel hastaneye gidiyorum ama ekstra bi ücret ödemedim ben
beyzanur06 30. haftada nstye girdim yani bir hafta önce bi sorun yoksa almyolar zaten sancı sikayetim vardı nstye gir bakalm dediler 20 lira ödedim muayene ücreti haricinde