ayisigi3 balbocegimm telefonda altta yukarı ok tuşu var ya paylaş tuşu. Ordan kopyala demeyi dener misin
ayisigi3 balbocegimm neyse seni strese sokmayayım kuzum ama silik çizgi bile görsen bebiş var demektirrr 🥰🥰🥰 adet tarihin ne zamandı
balbocegimm ayisigi3 cok uğraştım ya sinir oldum neyse silik degil cnm cok belirgin yarin gidip kan vericem saglik ocaginda
ayisigi3 balbocegimm canım günaydın kan sonucunu heyecanla bekliyorum 🥰 ben de bugün tekrar kan vereceğim inş beta artışı güzel çıkar. Erken öğrenmek de zormuş beta hcg takip etmek zorunda kalıyorsun 😬
ayisigi3 balbocegimm canımmm senin 1000lerde çıkar o zaman kese de görünür inş 🥰🥰 doktora gittim kan almaya gerek yok pazartesi alalım 1000 olmamıştır dedi
balbocegimm ayisigi3 ben gidemedim cnm iki kizim var esim calisiyor birakabilegim yakinim yok randevu aldim haftaya giderim
ayisigi3 Kızlarr beta hcg 1000 üstü çıktıı 🙏🏻🙏🏻 Ama tsh ım 7,35 çıktı yarın dahiliye doktoruna gideceğim
balbocegimm ayisigi3 canim bnm beta 3525 çıktı ama foktor sağlıklı gebelik degil kanamsn olabilir dedi
ayisigi3 balbocegimm ah canım ah bak şimdi ben de çok üzüldüm hiçç canını sıkma mutlaka başka doktora da görün. Neler neler duyuyoruz; hastalıklı bebek dedikleri sapasağlam doğuyor çevremde çok var örnekleri. Bence mutlaka başkalarına da gitmelisin canım. Hislerini çok iyi anlayabiliyorum canım 🙏🏻🙏🏻
balbocegimm ayisigi3 saol cnm ALLAH razı olsun bugün sancılarım oldu acile gittim bi doktor tahlillerimi göstermeme ragmen gebelik yok dedi kesemin usgde gorunmesine ragmen devlet hastaneleri iste insanların duygularini hic önemsemiyorlar
ayisigi3 balbocegimm ay pes artık ya doktorluk mesleğini başlamadan önce insan diyaloğuna göre elenmeliler çok gaddarlar. Dualarım seninle canım. Sağlıklı olduklarını duyalım doktordan Allahtan başka birşey istemeyiz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
ayisigi3 balbocegimm canımm iyiyim çok şükür yarın doktora gideceğiz 12+4 olacağız yarın. Sence belli olur mu cinsiyeti? Senin belli oldu mu
balbocegimm ayisigi3 benimde belli degil vnm suan 14 haftalık 30 unda randevum var o zaman belli olacak insaallah kesin olarak 16 haftalık belli oluyor doktorun soyler belki seninkini