ayisigi3 Ronya23 çok sağol canım benim Ne güzel bir aile olduk birbirimizi görmeden her birimiz için seviniyoruz ben de sizler için aynı şekilde ❤️❤️
Ronya23 ayisigi3 evet vallah bende dün çok duygulandım burda benimle beraber bekleyenler benim için çok sevinenler oldu okadar sevindimki allah herkesten razı olsun
Ronya23 ayisigi3 hadi hayrlisi olsun inşallah canim sende en kısa zamanda kan ver kesin sonuç alırsın
Ecemiz ayisigi3 yaa canım benim hayırlı olsun çok sevindim bak bekle dedim sana gordunmu Allah gönlüne göre verdi darısı bizim başımıza inşallah benimde 7 gün kaldı ne zaman yapsam test bilemedim 🤗😍
ayisigi3 Ecemiz canımmm çok şükür 🙏🏻 Ama yine çok erken birşey söylemek için tabi. İnş sağsalim ilerler süreç. Senden de böyle haber bekliyorum 💖🥰🥰❤️
ayisigi3 Ecemiz dün erken gebelik yaptım hiç iz yoktu. Sabah dayanamadım aslında yapmayacaktım hep tek çizgi görmekten modum düşmüştü. Ama dayanamadım ve sonuç 🌸 ve reglime 4-5 gün kaldı. Sabret canım şimdiden çıkmayabilir boşuna mod düşürüyor
Canannakdeniz ayisigi3 kızlar bende test yaptım bugün de hafif T nin sol tarafında çizgi var gibi sanki bide siz bakarmisinizz🙏🙏 https://imgyukle.com/i/LTWwr8
ayisigi3 Seztu erken gebelikte çıktı canım doğru anlamışsın. Ama sonrasında normal testi denedim onda çıkmadı
balbocegimm ayisigi3 ay kuzum cok sevindim gercekten gözün aydın rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşaallah