ayisigi3 Merhabalar 🌸 bu ay ilk kez bebek planladık ve ilk olmasının verdiği heyecan ve büyük beklenti var üzerimde. Çevremde ilk seferinde olmasının çok zor olduğunu söyleyen arkadaşlarım var. Burada bu bekleyişi birlikte yaşayalım istedim 💖
Yenianneadayi2208 ayisigi3 Benimde 14 şubat bakalım inşallah bu ay güzel haber alırız.🤲 10 ay önce oğlumu 32.haftada ölü doğurdum. O gün bugündür istiyoruz ama 2 aydır korunmuyoruz. Hipertiroidi çıktı ve ilaç tedavisi gördüm hala da ilaç kullanıyorum. Hayırlısıyla rabbim nasip etsin inşallah
Kumru_02 ayisigi3 bende bekliyorm çok unutlydm snrm hasta olcm 😒😒 karnım agriynca sivilcelenince unutlr gidiyorr
Kumru_02 balbocegimm canım tecrübelisin hamile kalmak isteyince neye dikkat ediyorsun benim bı oldu tutnmdi benim de var iki tane ağırlar çise gtryrm kldryorum bugün çok atakta durdum mesela 😒
ayisigi3 balbocegimm normalde regl olmama 3 gün kala kasık ağrısı yaşardım, şimdi daha 10 gün var ama kasıklarımda sancı hissediyorum arada. Ama psikolojiktir belki diye de düşünüyorum. Sen nasıl hissediyorsun? Sen 2 çocuk sahibi olduğun için daha tecrübelisindir 🥰
balbocegimm Benim cok akintim oluyor arada midemde bulanti yanma oluyor birde surekli tatli ıstiyor cnm dedigin gibi piskolojikte olabilir.diger gebwliklerimde göğüslerim de hassasiyet ve ağrı cok oluyordu ve hep uykuluydum
ayisigi3 balbocegimm ben de 12 şubatta erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Bazen çok hamileymişim gibi hissediyorum bazense mod düşüklüğü yaşıyorum.
qokceyy Merhaba benimde beklenen adet tarihim 17 si 1 subatta catlatma iğnesi oldum 1 hafta gecti ama akıntı hafif bulantı ara ara bas donmesi oluyo ama erken buluyorum bu belirtileri psikolojikte olabilir hadi beraber bekleyelim :)
ayisigi3 qokceyy bende de oluyor o canım arada kanım çekiliyor gibi hissediyorum 😅 ama bu kadar erken belirti olması bana da mantıklı gelmiyor 🙈 5 gün sonra test yapacağım bekleyemeyeceğim 17sini. 14 şubatta eşlerimize en güzel hediyeyi vermek nasip olur inşallah 🙏🏻🙏🏻
Ronya23 qokceyy hemen hemen ayniyiz bende 29 da çatlatma iğnesi oldum adet tarihi 17 .benimde ağrım çok ogunden beridir
ayisigi3 Yenianneadayi2208 bu ay inşallah güzel haberi alırız hepimiz canım buradan kutlarız ne de güzel olur 😍😍
Yenianneadayi2208 ayisigi3 amin canım amin inşallah. Belirti var mı peki, göğüste şişkinlik hassasiyet belde kasıkta ağrı ya ds batma vs..?
ayisigi3 Yenianneadayi2208 canım 10 gün var reglime. Normalde son 3 gün kala kasıkta ağrı hissederdim regl olmadan önce. ama şimdiden kasık ağrısı hissediyorum. Umarım psikolojik değildir bu belirtiler. Diğer türlü bir belirti yok
balbocegimm Kumru_02 cnm ben ilk kizimi korunmayı bıraktığım ilk ayda kaldim ikincide ozellikle hic birsey yapmadim 6.ayda tuttu buda 3uncu ayım bakalım inşaallah vardır aslinda insan nekadar düşünürse ister istemez stres yapıyor buda olumsuz etkiliyor bence
Yenianneadayi2208 ayisigi3 benimde reglime 6-7 gün var ama 10 gündür göğüslerde dolgunluk var. Arada kasık ağrım oluyor sanki.Psikolojik olma ihtimali yüksek.normalde hiç regl tarihim şaşmazdı geçen ay 2 gün gecikti ama oldum tabi. Ay biliyorum umarım mutlu haber alırız 🤲