Alinamoms Kızlar dün ilk defa kullandım idrar yolu enfeksiyonu dolayısıyla. Ayrıca travazol kremde kullandım. Bugün fazlaca akıntım var renksiz kokusuz su gibi. Enfeksiyon mu çözülüyor yoksa bir sorun mu var acaba.? Kullanıp bilgisi olan var mı acaba.?
Sinhur Alinamoms fitil eriyip dışarı çıkıyor olabilir ben çok kullandım ,sirke ve su karışımı ile özel bölgenizi yıkayabilirsiniz
Srnykp1904 Alinamoms fitin geri gelmesi bide yatınca koyun yerinizden kalmayın gelmez o kadar çok bnde kullaniyom da ilk zaman geliyordu şimdi gelmiyor
Esra-07 Alinamoms bende aylarca kullandım dediğin gibi ilaç kendi etkisini gösterince kendini dışarı atarmış bende şikayetçiydim bu durumdan doktoruma sormuştum öyle demişti
Alinamoms Sinhur vajinaya su dışında başka birşey sürmeyin ph değeri bozuluyor malesef ki ben bu hatayı yaptım iyice mahvoldu 🤦🏻♀️ daha da su dışında başka birşey sürmem
Nur000 Gayet normal fazlasi akinti olarak geliyor. Benimde oyle oldu, içi temizledigi icin akinti olabiliyor
iLkMom Fitili kullandıktan sonra kalkmayın hemen zaten gerektiği kadar alıp fazlasını dışarı bırakiyo akıntı normal yani korkma
Alinamoms haticem5707 vajinal duş nasıl oluyor yani doktor mu yapıyor bunu ilk defa duyuyorum hayatımda.
haticem5707 Alinamoms evet dr yapıyor 2 dk sürmüyor özel bi ilaçlı suyu veriyor tüm içerde ne varsa akıtıyor