Purpura26 2368 Hepsiburada’dan aldım 1600 tl. Markanın kendi satış yaptığı yermiş iletişime geçtim geçtim
mommy_bee Benimde begendiğim bir model ama yorunlarda tekerlekten gıcırtılı ses geldigi yazıyor. Yani simdi belli olmaz da kullandıkça böyle bir sorun yasanabilir. Ben de cok kullanışlı buluyorum bu modeli. Iyi gunlerde kullanın.
Purpura26 mommy_bee Kullanım klavuzunda tekerleri kullanmadan önce makine yağıyla yağlayın yazıyor. Bakalım öyle yapıcam kullanmaya başlamadan önce canım. Bende çok araştırdım çok pahalı arabalarda bile kötü yorumlar gördüm. Sonunda alıyım aklımdan çıksın en azından dedim 😃
Purpura26 Writebirds Aldım canım çok çabuk geldi sende memnun kalırsın gelince. Pusetin tentesi biraz zor takılıyor zorlamaya çekinme 😃
Purpura26 Writebirds Pusetin içi baya geniş ekstra pedinide çıkarınca daha da geniş olur. Hiç sıkışmaz içinde rahat eder büyüyünce de biz çok beğendik
Writebirds Purpura26 ya bizimde içimize çok sindi alırken ne çok ucuz ne çok pahalı birde sağlam uzun süreli kullanılır diye düşünüyorum diğer bebişler de de inşallah inşallah bizimki de hemen gelir
Writebirds Purpura26 zaten pusete 13 kiloya kadar yatabiliyor muş bence 1 yaşına kadar kullanılır tabi bebeğin gelişimine bağlı 🤣
Mom8 Purpura26 ayy bende yoyko spin 360 almıştım valla çok hoş arkadaşım kullandı çocuklarına mis gibi araba bebeğin konforu çok iyi oluyor dağmtaş gezdir kuzunu canım hayırlı olsun🤗🤗
Purpura26 Writebirds 13 kiloya kadar otokoltuğu olarak kullanılıyor. Araba olarak 6 ay kullanılması öneriliyor. Ama sebebini bilemiyorum çocuk hareketlemdiği için pusetim yanları alçak kalıyor olabilir