Mineszn EceVardar dediğiniz şey nadiren olan bir şey devletteki doktorlar genelde telefon numaralarını vermiyo
EceVardar Mineszn benim oldu o zaman şanslıyım demek ki :) tabiki de haklısınız vermeyenlerde çok oluyodur
MasalAlparslanMom Ecrinimleyla söylüyorlar ama sizin merak edip en hevesli olduğunuz dönemde değil. Eşinizle hiç değil. 20. Haftaya kadar söylemedi sonra söyledi
Ecrinimleyla MasalAlparslanMom benim kızım 7 yaşında onla hamileyken hep devlet hastanesine gittim hiç bi zaman söylemediler
MasalAlparslanMom Ecrinimleyla belki ozamanda iyice kısıtlıydı şartlar bilemiyorum ki. Bana 20. Haftada ense kalınlığına bakıldığındaydı galiba tam hatırlamıyorum ozaman söylediler ki doktorum iyiydi desem değil 🤷🏻♀️😅 telefon elinde bile olmayacak onun odasında öyle bi adamdı
Sedacengiz Bizim cinsiyetimizi de özel de 12+6 da net bi şekilde erkek olacağını öğrenmiştik. Hatta 14de yine gitmiştim pipisi bak annesi demişti 😂🙊 devlete de gideyim içimde kalmasın demiştim mesleğinde daha yeni acemi bi doktora denk gelmişim 😂. Cinsiyeti göremedim ama yaa kız mı ki bu yaa diyip gülmüştü 😂 göremiyor ve kız diyor ne tuaf . O yüzden devlete o konularda pek güvenmiyorum 😂 20.haftaya kadar özeldesin doktorumun başının etini yemiştim 😂 erkek mi diye . Kadın erkek demekten yorulmuştu ben sormaktan yorulmamıştım😂
Meryemaskerden cyln9001 ben şehir hastanesine gidiorum devlet yani ozeldeki cihazlarin aynisi var benmki 14.haftads göstermişti cnm bebegin gostermesinede bağli bu cihazla alakali deil🤔
Seftali @cyln9001 devlette 16. hafta dolmadan söylemiyorlar özelde ne zaman görürse o zaman söylüyorlar. Makine malzeme farkı hastaneden hastaneye değişiyor zaten.
Melegimveben cyln9001 özelde 12. haftada devlette 16. haftada söylediler canım detaylıdada 21. hafta tekrarladılar rapor için hepside erkek dedi oğlum olacak inşallah
Meryemaskerden ayse98 anladm cnm da başta söyleyende devlette cnm hiç özele gitmedm 14haftalikkrn söyledi
Meryemaskerden ayse98 yok cnm ya alakası yok ben başka doktora gidiyordum bu ay doktorumu degistirmistim o da söyledi daha oncekiler gibi yani yeni gittgim doktorda aynı sekilde ben sormadan soyledi ve gösterdi hiç alakasi yok oyle birşeyin
ayse98 Meryemaskerden demek istediğim senin haftan ilerde ya şuan hamileliğini yeni öğrenmiş birisi zamanı gelince devlet hastanesinde artık öğrenemeyecek