Aysebetul00 Iyi akşamlar son zamanlar yanı 30. Hafta sonrası ne sıklıkla hastaneye kontrole gidiliyor. Herhangi bir düşük kanama riski yoksa.
mercimeginanne Aysebetul00 31 de gittim en son. Doktorum 3-4 haftaya gel sonra her hafta çağırıcam dedi :) bu hafta gitmem lazım ama 1 hafta daha bekleyim diyorum kararsızım 🙈
Ayseege6156 Aysebetul00 ben 30 dan sonra 2 haftada bir gittim hep pazartesi tekrar gidicem yani yarın bakalım çatı muayenem var
Burcuaakyool mercimeginanne canım zaten üç dört hafta sonra doğum oluyor suan benım doktorum haftada bır kez çağırıyor bakıyor 31. Haftalığım
mercimeginanne Burcuaakyool 34-35 de doğurmam heralde ki şuan 34 üm 😂 doğurursamda ne güzel olur 😂😂 hayırlısı bakalım 🙈
sue92 32′ye kadar ayda 1, 32′den sonra 2haftada 1 gittim. 36′dan sonra haftada 1. Son haftadayım 3günde 1 gidiyorum.
threestar Aysebetul00 32′de sonra 35′te, 36′dan itibaren her hafta demişti benim doktorum ama benim 32′de erken doğum riskim çıktığı için her hafta gittim su an 36′yı bitiriyorum her hafta gitmeye devam, az kaldı artık diye avutuyorum 🤭
Gzmokuyan 35.haftaya kadar ayda 1 kez gittim. 35. Haftadan sonra her hafta gidiyorum ve her gittiğimde nst ye giriyorum
Sb123 36 ya kadar ayda bir gittim sonrasında haftada bir çağırdı doktorum doktor duruma göre yönlendiriyor zaten
Susamcan Aysebetul00 en son 32. Haftada gittim çalışır raporu almak için 34. Haftada tekrar çağırdı haftaya gideceğim tekrar
ysfali06 Aysebetul00 10 günde Bi gel dedi doktorum 32 oldum şuan. Bana şuan için çok sık geliyor ama olsun bebeğimi görüyorum 😅😅😅