dlcmmstn7 yaa çok gecmiş olsun bu sağlıklı olcak inşallah Allah’ın izniyle bende ilk ikizlerimi 9. Haftamda kürtajla kaybettim kalpleri atmıyordu sonra 5. Haftamda kese görmeyi umut ederken kanama başladı düşük yaptım evde 3. De iğne kullanmaya başladım ama 5 haftalıkken kanamam oldu doktor keseyi görmeden ilaç yazamam dedi işte kısmet de yokmuş ya bahane hep progestan Bile yapmadı eve gönderdi birkaç gün sonra geri gittim sırf beni susturmak için içeri aldı doktor kese minicik göründü sonra kanama durunca çıktım bana kese çok küçük gelişmez kanamam var istersen hemen kürtaja alayım istersen bekle dedi bekleme sansim varsa ben nasil bunu düşünebilirim doktorumu değiştirdim iki gün sonra şu anki doktorum kendisi kese bozulmuş kanama alanımdan dolayı müdahale etmem gerek dedi senin iğneyi hamile kalmadan önce de kullanman gerekti felan dedi kızdı bana şimdi de o doktora devam ediyorum yumurtlamadan sonra progestan kullandırmaya başladı bana önlem amaçlı diğeri kanamam varken vermezken inşallah bu sefer güzel olacak Allah’ın izniyle buna inanıyorum bende başını ağrıttıysam kusura bakma