Zezeeeyyldrm Parla_ ayy oyle canim ya gorsek bi ohh desek sonra tekrar dusunmeye devam bebislerimizi 😃
Esrujj Sevvdaa evet benim de öyle oldu 20sinde kalp atışı için çağırdı inşallah güzel ilerler her şey🙏🏻
AltinYildizMom Zezeeeyyldrm Aminn canim inşallah sağlıkla gelsinler 😇 bu arada doktorumdan haber geldi sorun değil o tutunma lekelenmesi kan olursa eğer beklemeden gel dedi cumaya çağırdı kese için umarım iyi haberlerimizi burada paylaşırız
milla-s blueberyy00 ben de geldiiiimmm. Aslında adet tarihi hesabına göre 7+3 hamile olmalıydım ama 5+5′teyim şu an. Doktorum geç döllenme de olabilir, bebiş yavaştan gelip aradaki farkı kapatabilir de dedi bakalım bekleyip göreceğiz.
Zezeeeyyldrm Cicikus1 üzülme canim Allah büyük kimlerinkini okuduk burada ilerleyen haftalarda gorduler hep.
ktnzehra49 blueberyy00 inşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🥰 bir kürtaj bir kızım 9 aylık 6+2 haftalık hamileyim 🙂
blueberyy00 ktnzehra49 maşallah allah bağışlasın ne güzel bana da nasip olsun ikinci çocuk günlerini görmek allahım çok amin 😅😅
Zeynouur Meless valla hakkımızda hayırlısı olsun kendi kendime diyorum ki şimdiden böyle takarsann ohooo kendimi artık rahat bırakıcamm😂😂
ktnzehra49 blueberyy00 aminn 🙏🏻 hiç merak etmeyin ilki olunca ikinci nasıl oldu hiç bilmiyorsunuz bile hiç haberim yokken hale olduğumu öğrendim istemiyordum şimdi