Calss 5+6 benimde bugün doktor kontrolüne gidiyorum rabbim hayırlısını nasip etsin herkes için kızlar 🙏🏻
AydanSahinSaban 5 haftalikken kalp atışı duyulur mu. keseyi gördükten sonra ici dolu diye mi bakiliyor . İki tane düşüğüm oldu baya korkuyorum bunda da ayni seyleri yasayacagim diye 🥺
blueberyy00 AydanSahinSaban duyulmuyor sanırım ya en erken 6 da duyuluyor galiba 5. Haftada hep kese bebek oluşmuş mu diye bakıyorlar
Calss Kızlar bir de size bir şey sormak istiyorum. Yüzünüzde sivilce çıkmaya başladı mı ? Daha erken bir dönemdeyiz ama bende başladı gibi artmasından da korkuyorum
Haticecakirr blueberyy00 evet bulgur tanesi kadar minnacık kalbi de atıyordu ama henüz tam net belli değil di bu hafta tekrar gidicez Allah nasip ederse şey dedim doktora pirinç kadar mı yok prinç babayiğit bunun yanında 🌸😂
Tugce0707 Haticecakirr 4 günden Bişi olmaz ya 😊 hayırlı olsun bu arada sağ Salim alırız kucağımıza inşallah benim gerçi dördüz ama 😅
Haticecakirr blueberyy00 6. Hafta da gittim ben ilk canım daha öncesinde gitmemiştim yani bilemiyorum ki
Duruduru2021 Burcu4135 merhaba kalp atışı nasıldı ben 6+1 de gittim çok zayıf kese ve haftasına göre küçük bebeğim cuma günü 7 haftalık olması gerekiyor inşallah kalbi de olması gerektiği gibi atar
Burcu4135 Duruduru2021 gayet ıyıydı kalp sesı. Cok az duyulacagı için alttan baktı doktorum karından baksa belki de duyamayacaktık. İnsallah hayırlısıyla sız de duyarsınız. Bız bugun 7 haftalık olduk.
Calss Kızlar doktordan geldim kese göründü 15 gün sonra tekrar gel kalp atışlarına bakalım dedi şimdi heyecanla onu bekliyorum 🥰 darısı bekleyenlere inşallah🙏🏻
blueberyy00 Calss ay maşallah kaç haftalıktın su an sen ne güzel darısı da bana cuma günü gelmiyor bir türlü ya