Oneodio Kızlar malum pandemideyiz cinsiyet partisini nasıl düşünüyorsunuz.Sadece eşimle balon patlatmayı düşünüyorum ama değişik fikirler de varsa alabilirim balon patlatmakta klişe oldu gibi siz yapıcak mısınız nasıl yapacaksınız ??
mercimeginanne Oneodio bi video da izlemiştim eşlerin gözler kapalı. Cinsiyeti bilen kişi ona göre boyayı önlerine koyup ellerini o boyaya batırıyor eşlerin sonra eşler birbirlerinin üzerine ellerini bastırıp bandı kaldırıyorlar öyle öğreniyorşar :) tabi eşler beyaz tişört giyiyor saklamak için 😂
_Elifffffff_ Oneodio yarin nasipse kızımın doğum günü hem onu kutlayacağım hemde bebeğimizin cinsiyetini açıklayacağım sadece balon patlaticam bende canm öyle çok şaşalı şeyleri pek istemiyorum 🤗
Oneodio Boys_mama ilk gebeliğim çok büyük bi şey yapmıcam zaten maksat birlikte olmak ayrı bi heyecan bizim için
Hafise Oneodio kimseyi cagırmadık eşim ve ben olduk komşumun kızını cagırdım vidyo ceksin diye bu kadar 😁 gönül isterdi cafcaflı olsun ama corona 😁
Oneodio _Elifffffff_ ben de aynı zaten bulantım da var bi şeyler hazırlayamicam bi de ailede olamayacak gibi covidden dolayı çok görüşemiyoruz