Littlespy Merhabalar, koku hassasiyeti ve bulantılar yüzünden evde yemek pişiremez oldum. Sürekli dışarıdan yemek söylemekle de olmuyor artık. Sizi bu dönemlerde kokusu rahatsız etmeyen, midenizi bulandırmayan yemekler nelerdi? Neler pişiriyordunuz evde?
Hafise Littlespy makarna haşlayp üstüne yogurt biraz salcalı sos bazende patates haslayıp sebze dogruyodumm patates saltası yapıyodum tok da tutuyodu yaklasık bir ay böyle gecti öldüm bittim ama sabahları da ekmek arası domates peynir 😁😁
Burcuckmk Littlespy asla salçalı sulu yemek yapamadım yapsamda yiyemedim koktu hep eşime döktüruyordum yemekleri hep kuru seyler yaptim çalıştığım icinde ya kaynanama yada anneme gittik hatta bi ara mutfagin önünden geçemedim içeri giremedim oyle koktu eşim hayatinda ilk defa makineye bulaşık yerlestirdi o dönemde 🙈
Littlespy Oneodio ben de makarna patates haşlaması ve soğansıx çorbalar yapıp duruyorum. Gariban eşim bişey demiyor ama sıkıldı adamcağız da 🙈 ama napayım bazı yemeklerin fikri bile midemi bulandırıyor 😬
Littlespy Hafise ben de buna benzer yapıyorum 😃 makarna özellikle sarımsaklı yoğurtlu olunca midemi de bastırıyor 😃
Littlespy Burcuckmk aynen aynen salçalı yemeğin fikri bile miğdemi kaldırıyor hele ki soğanla salça kavurmak 🤢 ben de çalışıyorum yemekhanede çıkan yemekler o kadar sorun olmuyor azar azar yiyorum ama evde yapma fikri öldürüyor. Ben de annemden destek istesem iyi olacak sanırım 😃
Burcuckmk Littlespy is yerinde düşünürdüm ne pişirebilirim diye sonra kaynanam arayıp yemeğe gelin dediğinde bi ışık parliyordu gözümde eşimin karni doyacak diye 😄
Littlespy Burcuckmk ayyy Allah razı olsun valla 😃 biraz önce annemle konuştum bir sürü şey yapmış kavanozlamış yarın iş çıkışı gelip alın dedi 😌 canımız anneler 🌼❤️🌼