Merve3460 21 haftalık oldum görenler hep bebeğin aşağıda oldugunu söylüyor aynı durumda olanlar var mı bi sıkıntı teşkil ediyor mu
yasemin333 Merve3460 29 haftalığım en başından ber göbeğim aşağıda büyüdü hala da yukarı çıkmadı vücut yapısıyla alakalıymış.Göbeğimin büyük halini ilk kez memlekete geldiğimizde gördüler göbeğin aşağıda doğuma yakın aşağı iner diyenler oldu hiç yukarda olmadı ki aşağı insin dedim ikna edemedim insanlarda öyle bi düşünce yerleşmiş.Oysaki doktorum her kontrolde erken doğum riskine rahim ağzı uzunluğuna bakar plesentanın yerini kontrol eder hep bir sıkıntı olmadığını söyler.
BrcHmt Merve3460 ben de 28 haftalığım. Aynı şekilde hiç yukarı çıkmadı. Aşağıda büyümeye devam ediyor. Doktorum da herhangi bir sorun var demedi yani. Bir de bebeğim hep secde eder gibi duruyor 🤗 hep yüzü yere dönük. Ultrasonda hiç sırt üstü yatarken göremedik. 🤰🏻👦🏼
sue92 Zaten alttan büyüyor. Sonra bebek büyüdükçe göbek yukarı çıkıyor. Bu bir sorun olsaydı doktorunuz söylerdi zaten🤷🏻♀️
Merve3460 yasemin333 bu zamana kadar doktorum bişey demedi bu konu hakkında çevrem sürekli söyleyince canım sıkıldı ya
gul_bf Bende 19+2 deyim, aynı şekilde alt tarafın biraz büyüdüğünü hissediyorum. Çoğu insan cinsiyete de bağlıyor. Cinsiyetleri ne bebeklerinizin, benim ki erkek
Sermec27 gul_bf benim de erkek ama göbek üstten büyüdü yani su an üstte top gibi bir sey var 19+3 üm bende 🥰
gul_bf @Merve3460 doktorunuza güvenin. İşinde uzman olan çevrenizde ki insanlar değil doktorunuz. Her şeyi biliyormuş gibi yapıp insanların içine kuşku düşüren insanlardan hiç hoşlanmam. Doğumunuzu da onlar yaptırsınlar o zaman söyleyin bakalım yaptırabiliyorlar mı. İçinizi ferah tutun derim çünkü hiçbir doktor sorun gördüğü bir şeyi hastasından gizlemez, onun da işi o çünkü
Merve3460 gul_bf bencede birde su yönü var altta olunca normal doğum daha rahat oluyor diyorlar doğru mu bilmem ama
bryc Merve3460 herkesin vücuduna göre canım doktorun bi sorun yok dediyse yoktur boşver dinleme sen başkasını anca konusurlar
Zynpozl Merve3460 5. Hamileliğim kızarımda da oğullarımda da aynı şeyleri duydum ( karnın aşağı inmiş ) yapıyla alakalı olduğunu düşünüyorum bir sorun da yaşamadım