Deryaonursahan Anneler rica ediyorum yardımcı olun lütfen 22 haftalıktayım doktorumu değiştirmek zorundayım maddi konuda çok zorluyor beni Esenler Kadın Doğum Hastanesi hakkında bir bilginiz var mı doktor tavsiyeniz ayrıca lütfen bekliyorum 🙏
MasalAlparslanMom Deryaonursahan arkadaşımın eşi orda Doğum yaptı memnun kalmış ama sürekli bi doktoru varmıydı Doğuma aynı doktorumu girdi bilemiyorum. Öğrenirim istersen sabit bi doktoru varsa önerebileceği
Dfmuhammed Deryaonursahan bende gidiyorum arada esenlerdeki kadin doguma yani fena degiller doktorlar iyi de her yerde herzamanki gbi hemsireler doktorlardan daha ustun gosterirrler kendilerini arada 😊
Deryaonursahan @MasalAlparslanMom cidden mi çok memnun olurum canım ya sana zahmet öğrenip dönebilirsen çok sevinirim 🤗
MasalAlparslanMom Deryaonursahan Belgin esen varmış çok iyi bi doktor diyo. Doğumdan sonrada odalar iki kişilik temizmiş
Deryaonursahan @MasalAlparslanMom tamam canım çok teşekkür ederim Rabbim hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah 🙏🤗
emelztrk Hamileliğimin ilk başlarında esenler kadın doğuma aslıhan hanıma gidiyordum. Gayet iyi naif hoş bi bayan .. Ancak ayrıntılı utrason yok küvöz yok . Ciddi bişey olduğunda eğitim araştırmaya yolluyor. Doğuma gittiğin doktor gelmiyor o gün hangi doktorsa kısmet ona oluyor. Halam orda doğum yaptı odalar gayet hijyenik ve tek kişilikmiş. Yanlış anlaşılmasın ama gözlemlediğim kadarıyla suriyelileri dışlıyorlar pek ilgilenmiyorlar.
MasalAlparslanMom emelztrk Şişli etfal araştırma hastanesi olduğu halde onda bile detaylı ultrason Yok . Hatta benim gittiğim normal Doğumun 2500 lira olduğu özel hastanedede yok 🙄