elvan6409 Kızlar doğuma giderken giyebileceğim altlı üstlü bir takım arıyorum. büyük ihtimalle internetten alacağım bu pandemide mağaza mağaza gezmek istemiyorum. Var mı aranızda alan bana link verebilecek olan? 🌺🌺
Melosss_4433 elvan6409 Trendyol da önü düğmeli takımlar var çok rahat kumaşı 2 adet ondan sipariş verdim ben 🤗
Alperefet elvan6409 lcw den aldım hamile esofman altı üstünü almadım doğum 1 nisan görünüyor kısa kollu tişört aldım sıcak olur diye, ama üstü de var takım olarak bakabilirsiniz
Mervekaynak elvan6409 bende Trendyol dan 3 adet takım aldım onu düğmeli siyah inci markası gayet uygun
elvan6409 Gamze2172 ay ben bulamıyorum sanki ya 😂 şu Sinem Kobalın giydiklerinden arıyorum ama hep beli lastikli olanlar var
elvan6409 Melosss_4433 kuzum bu pijama takımı, ben eşofman takımı arıyorum hastaneye giderken ve çıkarken giyebileceğim. Bunlardan ben de aldım yumuşacık kumaşı çok rahat
elvan6409 Alperefet bizim de doğum 30 Mart gözüküyor 😍 olmadı ben de öyle yapayım bari ayrı ayrı alayım
Damlahtp elvan6409 öerhaba ben addaxtan aldım alt üst ayrı satılıyor sweet şeklinde altı şastikli o kdar memnunumki bir takım daha almayı düşünğyorum maalesef istediğim renk stokta değil tavsiye edebilirim