Kevser26
Arkadaşlar bugünkü hastane maceralarımı anlatıyorum medilife a taaa bir ay önceden 9. haftamda randevu almıştım 12. Hafta kontrolleri için. onlarda bugüne randevu vermişti tâbi zar zor alıyorsunuz randevuları genelde dolu oluyor. Bugün sabah gittim muayene ücreti 85 tl burcu betül e gittim. Ikili test orada 360 tl imiş istersen başka yerde yaptırıp gelebilirsin dedi. Neyse çıktım eve geldim hastanelere telefon ettim bikac yere. Esencan hastanesi 250 tl dedi hatta çoğul gebelikte değişiyormuş fiyat. Büyükçekmece kolan i aramadım çünkü internette çok berbat yorumlar vardı orayla ilgili . Reyap hastanesini aradım 110tl dedi. Tabi duyar duymaz hemen tamam geliyorum dedim ama dr size bakmadan test yapamıyorlar o yüzden 80 tl de muayene ücreti verdim dr. Mesut karakuş a girdim işimi hallettim çıktım. Keşke sabahtan reyap a gelseymisim medilife a gittigime çok pişman oldum acikcasi🤔 bütün bunları 1 gün içinde hallettim kurtuldum (not:devlet hastaneleri sanırım bu testi ücretsiz yapıyormuş fakat esenyurtta devlet hastanesi benim icin imkansız isteyen devlete de gidebilir 😊)
kısacasi digerlerinden daha az para verip ferah sakin temiz bir hastanede ikili test isterseniz reyap derim çok beğendim 🤗🤗🤗