Gizemshn Eeliff_ bende de bilgi 0 su an araştırma içerisindeyim bakalım aklımıza yatarsa neden olmasın ☺
Sevdelibol ftmlgz hacklenen oluyor diye bilşyorum malesefki bizde yüklü miktarda kaybettik sakın ama sakın girmeyin iyi yada kötü
Eceee7 Gizemshn ben altin almstm 450.lerde iken suan cok dustu ama dursun nasilsa yükselir. Maaşımdan kaldıkça kizama deyip aliyrm .bence en garanti yatırım altin ama yastık altı değil bankadan altin hesabı
Eceee7 Gizemshn İnternet bankacılığı dan alıyorsunuz gram gram altın ayni evde gram altın gibi istediğiniz zamanda bozdurup tl ye çeviriyorsunuz
Sezeniniz Gizemshn bitcoin şuan çok pahallı bunu iyice araştırın derim sanal para aldığınıZdw birde bir cihaz alınması gerekiyor dye bilyorum onda muhafaza edilmesi gerekl yoksa çökme vs durumlrı oluyor diye duymuştum
Sezeniniz Gizemshn çok büyük kazanç getiriyor ama çokta dikkat istiyor bi anda çok kazanabilirsin bi anda elindekide gidebilir ☺️
Gizemshn Sezeniniz elindeki gitme olayi nasil oluyor onu anlamadım düşen birsey yükselmiyor mu sonuçta yoksa hesaptan mi çekiyorlar
Esekoldurengunes Küçük meblâğlarla kısa vadeli küçük kazançlar için iyi kripto para işi. Büyük meblağlar için bulaşmayın derim.
Gizemshn Esekoldurengunes valla herkes birsey söylemiş kafa karıştırıcı hic girmemek daha mamtikli sanki
minikmucizemmmmmm Eşim pi kullanıyo yapıyo bişeyler ama küçük meblağlar fazlasına müsade etmiyorum kendide cesaret edemiyo zaten ama bazen iyi oluyor bugün mesela açıköğretim harç parası denk geldi 😂
Gizemshn minikmucizemmmmmm bende yuksek meblalar taraftaru değilim benim de esim 250 TL yatırım diyor amaa ona bile müsade edesim yok su an
minikmucizemmmmmm Gizemshn aman boşver eğlensinler ben kontrol ediyorum sürekli bazen kazanınca bana veriyo işime geliyo benimde🤭